کد خبر: 813298
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۵
رئیس اداره اوقاف سمنان:
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان با اذعان به اینکه باید فرهنگ قرآنی به‌خوبی به دانش‌آموزان آموزش داده شود پیشنهاد داد: به منظور انتقال اهمیت این کتاب آسمانی به کودکان در دوره‌های آموزشی، قرآن کریم با تشریفات وارد کلاس شود.

 حجت‌الاسلام‌ روح‌الله سلیمانی‌فرد در آستانه برگزاری مسابقات قرآن کریم اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان با اشاره به چگونگی آموزش قرآن به کودکان و دانش‌آموزان اظهار کرد: برای اینکه تصوری که کودکان از قرآن دارند را بتوانیم تغذیه کنیم، باید الگوهای رفتاری مناسب و احترام به این کتاب مقدس را به آن‌ها آموزش دهیم.
وی بیان کرد: باید به کودکان آموزش داد تا در زمان برگزاری کلاس قرآن تا حد امکان تمیز و با وضو در کلاس درس حاضر شوند و بدون وضو دست به قرآن و آیات آن نزنند.
سلیمانی فرد تصریح کرد: همچنین اقدام مناسبی است اگر قرآن کریم را با تشریفات و اقدامات خاصی وارد کلاس کنیم، به‌طور مثال یکی از دانش‌آموزان با احترام قرآن را به دست بگیرد و وارد کلاس درس شود و تمام دانش‌آموزان به احترام آن بلند شوند.
وی بیان کرد: همچنین باید به دانش‌آموزان بیاموزیم که هنگام خواندن قرآن کریم، سکوت را رعایت کنند تا احترام قرآن حفظ شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان  تصریح کرد: باید این تفکر را که قرآن کریم یک کتاب علمی و یا تاریخی است، در ذهن دانش‌آموزان از بین ببریم.
وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان باید بدانند که قرآن کتابی برای هدایت انسان‌هاست، افزود: دانش‌آموز باید بداند که قرآن کریم شامل مطالب و موضوعاتی است که در هر زمینه‌ای انسان‌ها به آن نیاز دارند.
سلیمانی فرد با تأکید بر اینکه باید فرهنگ قرآنی به‌خوبی به دانش‌آموزان آموزش داده شود، اظهار کرد: می‌توان از روش‌های بیان داستان برای آموزش بهتر قرآن کریم به دانش‌آموزان بهره برد.
وی ادامه داد: باید از داستان‌های قرآنی که درباره پیامبران و مردم گذشته است، با توجه به روحیات کودکانه دانش‌آموزان و میزان درک و فهم‌شان، برای معرفی قرآن کریم بهره گرفت و آن‌ها را با آموزه‌های قرآنی بیشتر آشنا کرد.
وی با تأکید بر اینکه بیان داستان برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی بسیار لذت‌بخش است، گفت: می‌توان شأن نزول بعضی از سوره‌های قرآنی مانند کوثر و فیل را که متناسب با فهم و درک آن‌هاست، برای دانش‌آموزان بیان کرد زیرا دانش‌آموزان علاقه بیشتری نسبت به شنیدن داستان نشان می‌دهند.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان سمنان تأکید کرد: با توجه به علاقه‌ای که دانش‌آموزان دوران دبستان به شنیدن داستان دارند، با بیان چنین داستان‌هایی می‌توان انس و علاقه بیشتری با قرآن در آن‌ها ایجاد کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار