کد خبر: 798172
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۱
دبیر انجمن سینمای جوان اردبیل:
دبیر انجمن سینمای جوان استان اردبیل گفت: شهرداری می‌تواند فرهنگسراهای خود را برای نمایش آثار فیلمسازان و هنرمندان سینمای جوان در اختیار آنها قرار دهد.

به گزارش جوان از اردبیل، میر دولت موسوی در نشست با مسؤولان روابط عمومی شهرداری اردبیل اظهار کرد: این دیدار برای تعامل و همکاری متقابل روابط عمومی شهرداری اردبیل و انجمن سینمای جوان استان اردبیل انجام شد.

وی از همکاری‌های نزدیک بین روابط عمومی شهرداری و انجمن سینمای جوانان استان اردبیل در روزهای آتی خبر داد.

دبیر انجمن سینمای جوان استان تصریح کرد: انجمن سینمای جوانان استان اردبیل با این همه درخشش در مجامع بین‌المللی و ملی به یقین بنا به بهره‌مندی از ظرفیت بالای نیروی متخصص و عکاس، می‌تواند در ارائه خدمات فیلم و عکس حرفه‌ای برای نهادها، ارگان‌ها و ادارات استان بهتر و موفق عمل کند.

موسوی گفت: ما می‌توانیم از ظرفیت بالای فرهنگسراهای شهرداری برای انگیزه‌بخشی به هنرمندان در نمایش آثارشان در مناطق مختلف شهر اردبیل استفاده کنیم.

وی افزود: علاوه بر توجه به این فرهنگسراها امیدواریم فضاهای عمومی در شهر به ویژه بوستان‌ها و پارک‌ها برای فعالیت خلاقانه هنرمندان در خلق آثار فراهم آید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها