حمیدرضا حسینی افزود: در بازدیدهای دوره ای بازرس های نظارت بهداشتی از مراکز نگهداری و عرضه فراورده های خام دامی شهرستان گرمسار، بیش از 12 تن پای مرغ غیر قابل مصرف انسانی در یکی از واحدهای سردخانه ای شهرستان گرمسار کشف شد.
وی گفت: با توجه به مناسب نبودن دمای پای مرغ منجمد کشف شده، ضمن ضبط موقت محموله برای نمونه برداری، برای انجام آزمایش های تکمیلی اقدام شد که پس از مشخص شدن نتیجه آزمایش ها، محموله پای مرغ این واحد با همکاری شهرداری ایوانکی به صورت ایمن و بهداشتی معدوم شد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستان گرمسار گفت: دامپزشکی به صورت مستقیم با سلامت دام و فراورده های دامی و به دنبال آن با سلامت غذای مردم و جامعه ارتباط دارد بنابراین هر گونه خدشه به سلامت فراورده های خام دامی که به مصرف عام می رسد، عبور از خط قرمز دامپزشکی است که با تمهیدات علمی و قانونی، با آن مقابله خواهد شد تا بتوان سلامت غذایی مردم با منشاء دامی را در حد توان و ظرفیت های خود تضمین کرد.
سالانه بیش از 50 هزار تن مرغ در استان سمنان تولید می شود که 70 درصد آن به خارج استان و بیشتر به استان تهران صادر می شود.
460 واحد مرغداری در استان سمنان وجود دارد که شامل 401 واحد مرغ گوشتی، 35 واحد تخم گذار و پنج واحد مرغ مادر است.