کد خبر: 794957
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۳
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با بيان اينكه دوام و بقاي استكبار امريكايي به رژيم صهيونيستي وابسته است، گفت كه حتي عده‌اي كه بي‌هوش بودند با برجام اهداف امريكا را فهميدند، به گونه‌اي كه بدبين‌ها هم فكر نمي‌كردند كه امريكا اين‌چنين بدعهد باشد.
به گزارش فارس، سردار محمدرضا نقدي در سخنراني قبل از خطبه‌هاي نماز جمعه در حرم مطهر رضوي اظهار كرد: امام راحل با ابتكار روز قدس يك روند بيداري‌بخشي و عزت‌بخشي براي مسلمين و يك روند سقوط براي ظالمان و مستكبران را پايه‌گذاري كردند.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين با تأكيد بر اينكه امام راحل با آن تيزبيني خود مسير را براي زدن طاغوت در پيش گرفتند و در ادامه آن راهبرد آزادي قدس شريف را مطرح كردند، افزود: دوام و بقاي استكبار امريكايي به رژيم صهيونيستي وابسته است، يكي از اهدافي كه اين جريان صهيونيسم در پيش گرفت تجزيه كشورهاي اسلامي بود و در اين زمينه پادگاني به‌عنوان رژيم صهيونيستي را در وسط منطقه پايه‌ريزي كردند. نقدي با اشاره به اينكه امروز رژيم صهيونيستي ستون فقرات امريكا در وسط سرزمين اسلامي است، تأكيد كرد: اگر اين ستون زده شود طبيعتاً امريكا سقوط خواهد كرد، اگر امريكا بخواهد نظام آدم‌واري باشد بدون رژيم صهيونيستي هم مي‌تواند چنين مسيري را دنبال كند، اما امريكاي امروز خود را رهبر دنيا مي‌داند و براي تثبيت اين رهبري خود بي‌چون‌وچرا به اسرائيل متعهد است. نقدي با اشاره به تحركات ظالمانه امريكا در منطقه براي حفظ رژيم صهيونيستي، عنوان كرد: منزوي و تحريم كردن حزب‌الله بخشي از اين تحركات است، اصلي‌ترين هدف امريكا اين بوده كه يك حائل بين مجاهدان درست و تفرقه ايجاد كند كه نمونه‌اش داعش است. وي با بيان اينكه در فتنه 88 هدف همه فتنه‌گران و استكبار حفظ رژيم صهيونيستي بود، گفت: با اين رويكرد آنها شعار «نه غزه نه لبنان» سر ‌دادند و ديديم كه هر روز ما پيشرفت كرديم و دشمن در اين مسير شكست خورد.

رئيس سازمان بسيج مستضعفين تأكيد كرد: امروز امريكا مي‌خواهد با استفاده از اهرم تحريم به ما فشار وارد كند، به گونه‌اي كه مي‌گويند بياييد سياست‌هاي خود را در منطقه عوض كنيد و از حمايت مجاهدان اسلام دست‌برداريد و در حمله به حرمين شريفين سكوت كنيد، امريكا مي‌خواهد سكوت و تغيير مواضع ما را با دلار معامله كند. نقدي با بيان اينكه حتي عده‌اي كه بي‌هوش بودند با برجام اهداف امريكا را فهميدند، گفت: بدبين‌ها هم فكر نمي‌كردند كه امريكا اين‌چنين بدعهد باشد، بعد  از اين توافق 2 ميليارد دلار از ثروت ايران را دزديدند و خوش‌بين‌ها هم نمي‌توانند امروز به امريكا اعتماد كنند. وي خطاب به راهپيمايان روز قدس تصريح كرد: رهبري معظم انقلاب از ابتدا فرمودند بنده به مذاكرات خوش‌بين نيستم، بايد گفت مسئله دلار مسئله‌اي است كه بايد به دولتمردان درباره آن تذكر داد، اگر تجارت جهاني منهاي دلار را شروع كرده بوديم حتماً به نتيجه كامل رسيده بوديم زيرا اين اهرم امريكا براي تسليم كردن ما بسيار ضعيف است و فقط دولتمردان بصير و با اعتمادبه‌نفس مي‌خواهد كه در ميدان حضور داشته باشند.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار