کد خبر: 790023
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۰
لاوروف: ضرب‌الاجل تمام شد
وزير خارجه روسيه مي‌گويد كه مهلت زماني داده شده به معارضان سوري براي جدا شدن از تروريست‌ها كافي است و آنهايي كه با تروريست‌ها ماندند بايد خودشان را سرزنش كنند.
نشانه‌ها حاكي از اين است كه روس‌ها عمليات‌هاي خود را با شدت عليه تروريست‌ها از سر خواهند گرفت. سرگئي لاوروف گفته كه اگر نيروهاي دولتي سوريه در حلب و اطراف آن هم در معرض تهديد قرار بگيرند، مسكو با قدرت از آنها حمايت خواهد كرد.

سرگئي لاوروف، وزير خارجه روسيه در كنفرانس مطبوعاتي مشتركي با همتاي فنلاندي خود گفت: ما درباره حوادث حلب و اطراف آن به امريكايي‌ها هشدار داده‌ايم. آنها مي‌دانند كه ما با قدرت از ارتش سوريه پشتيباني هوايي به عمل مي‌آوريم تا مانع سيطره تروريست‌ها بر خاك سوريه شويم. وي افزود: ما براساس تحولات اوضاع تصميماتمان را مي‌گيريم. ما هر روز با امريكايي‌ها در تماس هستيم و هرگز حادثه غيرمنتظره‌اي رخ نخواهد داد. روزنامه لبناني السفير با اشاره به اين موضع‌گيري لاوروف نوشت: «مسكو با روشن‌ترين تعابير از بازگشت«توفان سوخو» خبر داد كه به زودي حلب را درمي‌نوردد به ويژه پس از آنكه مهلتي كه امريكا براي تفكيك گروه‌هاي مسلح «خوب»! از تروريست‌ها خواسته بود، به پايان رسيد. ويتالي چوركين، نماينده دائم روسيه در سازمان ملل در سخنراني‌اي كه در نشست ويژه همكاري ميان سازمان ملل و اتحاديه اروپا داشت نيز بر لزوم تفكيك بين تروريست‌ها تأكيد كرده و گفته كه اعمال فشار بر دمشق هرگز به تحقق نتيجه مورد نظر منجر نخواهد شد و در حقيقت كساني كه از تروريست‌ها از جمله جبهه النصره حمايت مي‌كنند بايد تحت فشار گذاشته شوند و همه طرف‌هاي سوري در مذاكرات بايد انعطاف نشان دهند. «ويتالي چوركين» گفته كه انتظار دارد اتحاديه اروپا نيز مشاركت سازنده‌اي در تلاش‌هاي بين‌المللي براي رفع بحران سوريه بر اساس پارامترهاي توافق شده داشته باشد: «انتظار داريم كه اين كشورها رويكردي غيرمتعصبانه و صادقانه در قبال تلاش‌هاي جمعي براي رفع بحران سوريه داشته باشند و با ما همكاري كنند.»
 
عمليات در رقه از شمال و جنوب
همزمان با شمارش معكوس روس‌ها براي از سرگيري عمليات در حلب، نيروهاي ويژه ارتش سوريه در عمليات آزادسازي رقه دو روستاي ديگر را آزاد و تا پنج كيلومتري ميدان گازي الرصافه پيشروي كرده و ۳۵ داعشي را از پاي درآوردند. گفته مي‌شود ارتش سوريه به 30 كيلومتري اين فرودگاه رسيده است. منابع ميداني سوريه در گفت‌وگو با فارس از هلاكت 80 تن از عناصر تروريست در جريان عمليات‌هاي اخير ارتش سوريه در رقه خبر داده‌ و تأكيد كرده‌اند درصورتي كه شرايط آب و هوايي در صحراي سوريه ثبات داشته باشد، فرودگاه نظامي الطبقه رقه تا كمتر از 24ساعت آينده آزاد مي‌شود. نيروهاي دموكراتيك سوريه (مورد حمايت امريكا) نيز روستاهاي عون الدادات در شمال منبج و دو روستاي «فرس صغير» و «خربه عيوش» در شرق منبج را پس از درگيري‌ها با داعش تحت سيطره خود گرفتند. 40 داعشي در درگيري با «نيروهاي دموكراتيك سوريه» در «منبج» كشته شدند.
 
همكاري امريكا با القاعده
سفير سابق انگليس در سوريه در مصاحبه‌اي فاش كرد امريكا آماده همكاري دوفاكتو با شاخه القاعده در سوريه است كه آنها را گروه‌هاي ميانه‌رو سوري مي‌نامد و قصد دارد با اين كار دولت دمشق را سرنگون كند. به گزارش ايسنا، پيتر فورد، سفير سابق انگليس در امريكا در مصاحبه‌اي با خبرگزاري راشاتودي گفته است كه امريكا به صورت مؤثري در كنار شاخه القاعده در سوريه ايستاده است. اين اقدام امري عجيب و غيرقابل قبول است. وي همچنين به شدت امريكا را به خاطر وسواس زياد براي خلاص شدن از دست دولت سكولار و بشار اسد، رئيس جمهوري سوريه تقبيح كرد و گفت: اين روند به متحد شدن امريكا با دشمنان قسم خورده‌اش و از دست رفتن صلاحيت عملي و اخلاقي امريكا منجر مي‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار