کد خبر: 788164
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۸
فرمانده نيروي انتظامي با اعلام اينكه با تجهيزاتي كه پليس در اختيار دارد، اقدامات پيش‌دستانه و پيشگيرانه در امر سرقت تشديد مي‌شود، گفت: با ايجاد يك سامانه قصد داريم اموال كشف شده را هر چه سريع‌تر به مالباختگان برگردانيم.
فرمانده ناجا: اقدامات پيشگيرانه در سرقت تشديد مي‌شودبه گزارش خبرنگار ما، سردار حسين اشتري در حاشيه همايش رؤساي پليس آگاهي سراسر كشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اينكه سال گذشته بيش از 5 درصد در سرقت كاهش داشته‌ايم، گفت: قرارگاه مبارزه با سرقت از سال 93 راه‌اندازي شده است به همين منظور امسال تقويت مي‌شود تا مردم احساس امنيت بيشتري بكنند و سرقت بيش از اين كاهش يابد.

فرمانده نيروي انتظامي درباره استرداد اموال مسروقه به مالباختگان گفت: يكي از مشكلات در بحث مبارزه با سرقت، استرداد اموال مسروقه به مالباختگان است كه قصد داريم با راه‌اندازي سامانه‌اي اين اموال به صاحبان اصلي آن برگشت داده شود و به همين منظور امسال شناسنامه‌اي براي اموال مسروقه تهيه مي‌شود تا با كمك دستگاه‌هاي مربوطه اموال كشف شده به صاحبانشان برگردانده شود هر چند اين موضوع از قبل مطرح بوده كه با مشكلاتي روبه‌رو شد.

20 مأمور خطاكار پليس اخراج شدند
فرمانده ناجا: اقدامات پيشگيرانه در سرقت تشديد مي‌شودرئيس پليس آگاهي كشور از اخراج 20 مأمور پليس به علت بدرفتاري با متهمان خبر داد.
‌سردار محمدرضا مقيمي هم در حاشيه این همايش ‌ با بيان اينكه تهران 25 درصد وقوع سرقت‌ها را به خود اختصاص داده است، گفت: با راه‌اندازي قرارگاه مبارزه با سرقت در سال ۹۳ ، آمارها نشان مي‌دهد توفيقات خوبي در مبارزه با سرقت داشته‌ايم به طوري كه طبق همين آمارها سرقت در تهران كاهش خوبي داشته است.  رئيس پليس آگاهي كشور افزود: 52 درصد سرقت‌ها خياباني است كه وجود معتادان ولگرد باعث افزايش اينگونه سرقت‌ها مي‌شود. البته در برخي سرقت‌ها اموال مالباخته به راحتي به دست مي‌آيند و برخي به سختي، به طوري كه در سرقت منزل بيشتر سرقت‌ها شامل طلا، ارز و نقدينگي است كه بعد از دستگيري متوجه مي‌شويم سارقان پول‌ها و طلا‌ها را خرج كرده‌اند.  ‌رئيس پليس آگاهي در مورد شيوه اعتراف‌گيري نيز گفت: با توجه به اينكه عقبه خوبي در مجموعه پليس وجود دارد و تجربيات بسياري در پليس آگاهي اندوخته شده، همكاران پليس آگاهي از طريق آزمايشگاه‌هاي مجهز و به كارگيري بانك اطلاعاتي موفق به كشف جرائم به صورت علمي مي‌شوند به طوري كه كشف علمي جرائم از سال ۹۳ به ۹۴ به صورت ۱۰۰ درصدي افزايش داشته است و نزديك به ۱۲۰ هزار كشف جرائم پليس آگاهي با آزمايشگاه تشخيص هويت انجام شده به همين طريق از روش‌هاي منسوخ شده گرفتن اطلاعات از مجرمان استفاده نمي‌شود.  وي گفت: در صورت هرگونه بدرفتاري با كاركنان برخورد مي‌شود و سال گذشته ۲۰ نفر از مأموران متخلف اخراج شدند.

23 میلیون ایرانی عضو تلگرامند
رئيس پليس فتاي كشور گفت: 35 درصد جرائم فضاي مجازي از تلگرام است و امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، جرائم اين فضاي مجازي 47/5 درصد افزايش داشته است.

‌ سردار كمال هاديان‌فر در حاشيه این همايش‌ گفت: با وجود اينكه طبق آمار 23 ميليون نفر در ايران عضو تلگرام هستند كه از اين تعداد 15 ميليون نفر آن حضور فعال دارند، اما ما هنوز نتوانسته‌ايم، سرور تلگرام را وارد كشور كنيم.  وي افزود: روزانه ۱۰۰ هزار سايت در دنيا راه‌اندازي مي‌شود و هفته‌اي ۸۰ هزار سايت با نگاه مجرمانه در دنيا شكل مي‌گيرد، بر اين اساس پليس فتا بايد سايت‌هاي مختلف را براي پيشگيري از اقدامات مجرمانه رصد كند.

رئيس پليس فتا درباره حملات اخير به برخي از سايت‌هاي كشور گفت: در ۴ خرداد ماه يك نبرد هكري را رصد كرديم كه از سه كشور با تمركز عربستان به وقوع پيوسته بود كه سايت هدف آن مركز آمار ايران بود.  از نظر فني هكر عنوان داعس داشته كه به اشتباه در برخي شبكه‌ها به عنوان داعش معرفي شده در حالي كه اين حمله به داعش ربطي نداشته است و بررسي‌ها نشان داد، عربستان پشت ماجراي هكر‌ها نيست.  وي گفت: مدارك به پليس فتاي عربستان ارسال شده و پيگير ماجرا هستيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار