کد خبر: 785992
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۹
برای بعضی‌ها حتی تصور نوشیدن آب از یک مرداب یا محل کثیف هم قابل تصور نیست. اما یک نی 22 سانتیمتری تصفیه آب باعث شده که خیلی‌ها این کار را در مناطق دور افتاده بدون نگرانی انجام دهند.
خبرآنلاین: دسترسي به آب آشاميدني سالم در خيلي از نقاط جهان يك مسئله بزرگ  و مهم است.  شركت دانماركي LifeStraw اما يك ني تصفيه آب ساخته كه مي‌تواند 99 درصد باكتري‌ها در آبهاي آلوده را جدا كرده و به صورت مستقيم آب تميز و قابل آشاميدن تامين كند.

در اين ني از فيلترهاي بسيار پيشرفته استفاده شده كه نياز به هر نوع ماده شيميايي تصفيه آب را از هم بين برده است. مسئله مهمتر قيمت مناسب اين محصول با حدود 20 دلار است كه باعث مي‌شود كشورهاي فقير هم قادر به خريد گسترده آن باشند.

كشورهاي مختلفي تاكنون اين محصول را خريداري كرده‌اند و در اختيار ساكنان نقاط دورافتاده خود قرار داده‌اند.

حاضرید با این نی از فاضلاب هم آب خورید؟ +عکس

حاضرید با این نی از فاضلاب هم آب خورید؟ +عکس

حاضرید با این نی از فاضلاب هم آب خورید؟ +عکس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار