کد خبر: 784923
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۹
احتمال جدايي مظلومي و افشارزاده پس از فينال جام حذفي
هيئت مديره استقلال در حالي ديروز رأي به ابقاي مظلومي و نشستن اين مربي روي نيمكت استقلال در فينال جام حذفي داد كه شنيده مي‌شود خانه‌تكاني آبي‌ها پس از 9 خرداد در راه است، تغييراتي كه هم نيمكت آبي‌ها و هم صندلي مديريت اين تيم را دربر مي‌گيرد.
سعيد احمديان
وزارت ورزش در سئول شمالي ديروز ميزبان جلسه هيئت مديره استقلال بود، ديروز اعضاي هيئت مديره آبي‌پوشان به وزارت ورزش رفتند تا در جلسه مهم هيئت مديره و تصميم‌گيري براي آينده تيم شركت كنند، آن هم در شرايطي كه پس از پايان ليگ برتر و قرار گرفتن آبي‌ها در رده سوم، شايعات زيادي درباره تغييرات گسترده در اين تيم به گوش مي‌رسد. سرنوشت پرويز مظلومي مهم‌ترين موضوعي است كه اين روزها درباره آن شنيده‌هايي مختلف به گوش مي‌رسد. هرچند پس از شكست مقابل پرسپوليس و تراكتور زمزمه‌هاي اخراج مظلومي بالا گرفت اما در نهايت مديران اين تيم تصميم گرفتند كه اين مربي ماندني شود و آبي‌ها ليگ را با مظلومي به پايان برسانند. در حالي استقلال با مظلومي ليگ را به پايان رساند كه با وجود از دست رفتن قهرماني و صدرنشيني اين تيم در هفته‌هاي متوالي، آبي‌ها توانستند پس از دو سال آسيايي نشدن، در ليگ پانزدهم با مظلومي در رده سوم قرار بگيرد و سهميه ليگ قهرمانان فصل آينده را كسب كند. از طرف ديگر آبي‌پوشان با مظلومي به فينال جام حذفي هم رسيده‌اند و بايد روز 9 خرداد در خرمشهر با ذوب‌آهن بازي كنند. با وجود اين كارنامه به نظر مي‌رسد مظلومي براي فصل آينده جايگاه محكمي در استقلال ندارد. هرچند گفته مي‌شد كه در فينال جام حذفي قرار است مربي ديگري روي نيمكت استقلال بنشيند اما ديروز هيئت مديره اين تيم، باز هم به مظلومي اعتماد كرد و اين مربي در مسابقه پاياني جام حذفي هم سرمربي آبي‌پوشان خواهد بود. در همين رابطه ديروز بهرام افشارزاده پس از جلسه هيئت مديره در پاسخ به اين سؤال که آيا صحبتي درباره مظلومي در جلسه مطرح شد، گفت: «مگر قرار است اتفاقي بيفتد؟ ما صددرصد از او حمايت مي‌کنيم. در اين جلسه از کادر فني استقلال حمايت شد و مطمئناً با تلاش کادر فني براي مصاف با ذوب‌آهن آماده خواهيم شد و تلاش مي‌کنيم دل هواداران را شاد کنيم.»
    ***
با وجود ابقاي مظلومي تا فينال جام حذفي، گمانه‌زني‌ها درباره آينده نيمكت استقلال پس از فينال جام حذفي بالا گرفته است و نام برخي مربيان به عنوان سرمربي آينده استقلال در فصل آينده به گوش مي‌رسد. هرچند در صورت قهرماني استقلال در جام حذفي، شانس ماندن مظلومي در جمع آبي‌ها قوت خواهد گرفت و مديران بر سر يك دوراهي سخت براي آينده اين تيم براي ليگ شانزدهم قرار خواهند گرفت، آن هم در حالي كه مظلومي در ليگ برتر نتوانست انتظارات هواداران استقلال را برآورده كند. با وجود اين، اين روزها از عليرضا منصوريان و دراگان اسكوچيچ به عنوان گزينه‌هاي اصلي هدايت استقلال در صورت ناكامي در جام حذفي و جدايي مظلومي نام برده مي‌شود. منصوريان فصل گذشته هم يكي از گزينه‌هاي اصلي استقلالي‌ها بود و با توجه به منحل شدن باشگاه نفت تهران، سرنوشت اين تيم در هاله‌اي از ابهام قرار گرفته و اين مربي مانعي براي آمدن به استقلال ندارد. سرمربي كروات فولاد هم از ديگر مربياني است كه براي هدايت استقلال از او نام برده مي‌شود. اسکوچيچ، سرمربي کروات که در دو سال گذشته هدايت فولاد خوزستان را برعهده داشت بعد از برگزاري چند جلسه با مديريت باشگاه تصميم به جدايي گرفت. اسکوچيچ با وجود اينکه يک سال ديگر قرارداد داشت امروز با دريافت مبلغي پول به صورت توافقي از اين تيم جدا شد. با توجه شايعاتي كه درباره رفتن اسکوچيچ به استقلال تهران وجود دارد، حالا با جدايي او از فولاد اين شايعات پررنگ‌تر شده است.
    ***
علاوه بر نيمكت استقلال، صندلي مديريت اين تيم هم براي فصل آينده قرار است دچار تغيير شود. بهرام افشارزاده در شرايطي در ليگ پانزدهم مديريت استقلال را برعهده داشت كه همچنان به عنوان سرپرست باشگاه فعاليت مي‌كند و وزارت ورزش حكم مديرعاملي وي را صادر نكرده است. در همين رابطه گفته مي‌شود با توجه به اينكه افشارزاده در وزارت ورزش به عنوان مديركل امور وزارتي وزارت ورزش هم مشغول است و از طرفي شايعه شده براي رياست فدراسيون ژيمناستيك هم ثبت‌نام كرده است، ادامه حضور او در استقلال براي فصل آينده مورد ترديد قرار گرفته است. به همين خاطر در روزهاي گذشته از برخي مديران به عنوان جانشين افشارزاده در استقلال نام برده مي‌شود. يكي از اين مديران منصور قنبرزاده، مديرعامل سابق باشگاه نفت تهران است كه شنيده مي‌شود وزارت ورزش روي او براي مديرعاملي استقلال نظر مثبت دارد. قنبرزاده ديروز اين موضوع را نه رد كرد و نه تأييد تا شائبه‌هاي حضورش در باشگاه استقلال تقويت شود. او ديروز در اين رابطه به خبرگزاري فارس گفت: «اين صحبت‌ها فقط شايعه است و به آنها توجه نکنيد و خواهش مي‌کنم در رابطه با ساحل دريا سؤال کنيد!»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار