کد خبر: 782493
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۷
فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: پنج قطعه اشیا عتیقه و تاریخی مربوط به هزاره دوم و سوم قبل از میلاد در پاکدشت کشف شد.
میزان: سرهنگ ناظری در این باره گفت: به دنبال وقوع یک فقره سرقت به عنف منزل در شهرستان پاکدشت، بررسی موضوع در دستور كار ماموران این پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: ما موران در تحقیقات پلیسی دریافتند که سارقان چند قطعه اشیاء قدیمی را به سرقت برده اند که در این خصوص با تشکیل تیم عملیاتی، سارقان شناسایی و دستگیر شدند.

این مقام انتظامی، تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، پنج ظرف و یک خنجر قدیمی کشف شد.

وی ادامه داد: سارقان در بازجویی های فنی به جرم خود اعتراف کردند و ظروف برای تعیین قدمت به میراث فرهنگی استان تهران منتقل شد.

سرهنگ ناظری تصریح کرد: بر اساس اعلام سازمان میراث فرهنگی، اشیاء کشف شده مربوط به هزاره دوم و سوم قبل از میلاد و دارای ارزش و قدمت تاریخی و فرهنگی است. 
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار