کد خبر: 780076
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۸
نماینده ولی‌فقیه در استان با صدور پیامی:
نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در پیامی جان‌باختن دوتن از دانش‌آموزان دختر شهرستان شهرکرد را که درپی سانحه‌ی واژگونی اتوبوس رخ داد، تسلیت گفتند
حمیرا رحیمی

متن پیام نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد حجت الاسلام و المسلمین نکونام  به شرح زیر است:


بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

إنّالله وإنّا إلیه راجعون

خبر بسیار تأسّف‌بار درگذشت دو دانش‌آموز زائر حضرت ثامن الائمه«علیه السلام» در حادثه واژگونی خودرو، غمبار و سوزناک است. هرچند همه حوادث و ابتلائات، آزمون الهی است و باید صابر و شاکر بود و مراقبت ویژه داشت که شیطان صبر و حلم و ایمان را نرباید، امّا حوادثی اینچنین به ویژه برای والدین و برادران و خواهران سخت است.

 همدردی خود را با همه بازماندگان ابراز داشته و برایشان از درگاه الهی صبر و اجر مسألت داشته و برای آن دوگل پرپر که پس از زیارت آقاو مولایشان به لقاء الهی پیوستند غفران و رحمت واسعه الهی و شفاعت ویژه حضرت ثامن الحجج علیه السلام را خواهانم و برای مصدومین این حادثه شفای عاجل و عافیت کامل از خداوند تبارک و تعالی مسألت دارم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها