کد خبر: 767955
تاریخ انتشار: ۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۰
بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان امام (ره) 500پروژه‌ خود را با سياست توانمندسازي اقتصادي، اشتغال، ساخت مسجد و مسكن، مدرسه‌سازي، ساخت راه‌ها و زيرساخت‌هاي مواصلاتي، درمان ناباروري زوجين و... در مناطق كم‌برخوردار و محروم افتتاح كرد و به بهره‌برداري رساند.
افتتاح 500 پروژه توانمندسازي اقتصادي به همت بنياد بركتبه گزارش «جوان» روز گذشته و در آستانه‌ سي و هفتمين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي، طي مراسمي با حضور حجت اسلام والمسلمين محمدي گلپايگاني، رئيس دفتر مقام معظم رهبري و جمعي از مسئولان كشوري، بنياد بركت 500 پروژه‌ استراتژيك با هزينه‌اي بالغ بر 4هزار و 276 ميليارد ريال به بهره‌برداري رساند. 24 طرح توانمندسازي اقتصادي و 345 واحد مسكن محرومان از مهم‌ترين پروژه‌هاي آماده‌ افتتاح و بهره‌برداري بنياد بركت است كه به همراه 40 مدرسه، 70 مسجد و 21 پروژه‌  زيربنايي ديگر در مناطق محروم و كمتر توسعه‌يافته‌ 27استان كشور به‌طور همزمان افتتاح شده و برخي از پروژه‌ها طي روزهاي آتي افتتاح مي‌شوند و به بهره‌برداري خواهند رسيد.  ساخت مسكن محرومين در مناطق روستايي از جمله اقدامات عام‌المنفعه‌ بنياد بركت است كه چندي پيش آغاز شده است. در اين مراسم 345 واحد مسكوني در روستاهاي آسيب‌ديده‌ زمان جنگ تحميلي شهرستان‌هاي آبادان و خرمشهر و منطقه‌ بشاگرد استان هرمزگان به بهره‌برداري مي‌رسند.
24 طرح توانمندسازي اقتصادي بنياد بركت نيز با سرمايه‌گذاري 3هزار و 894ميليارد ريال و ظرفيت 10هزار و 320 نفر اشتغال در 13 استان اجرا شده و آماده‌ بهره‌برداري هستند.  بر پايه اين گزارش، در ادامه‌ نهضت مدرسه‌سازي بنياد بركت، مراحل ساخت 40 مدرسه‌ بركت با اعتباري بالغ بر 212 ميليارد ريال در 21 استان به پايان رسيده و در آستانه‌ سالگرد انقلاب اسلامي در اختيار وزارت آموزش و پرورش قرار مي‌گيرد. علاوه بر اين، 70 مسجد با سرمايه‌گذاري 49 ميليارد ريال در 17 استان كشور نيز تكميل، ساخته و افتتاح شدند و 21 پروژه‌ زيربنايي شامل پروژه‌هاي راه‌سازي و چند دهنه پل، مراكز بهداشت، خانه‌ عالم و كتابخانه در مناطق محروم و كمتر توسعه‌يافته‌ كشور اجرا شده و آماده‌ بهره‌برداري هستند. همچنين اين بنياد در راستاي ترويج سياست فرزند‌آوري و ازدياد جمعيت به درمان زوج‌هاي نابارور در مناطق محروم اهتمام ورزيده، به گونه‌اي كه با همكاري وزارت بهداشت ۷۵۰ زوج نابارور را تحت درمان قرار داده است.  ساخت ۳۴۵ واحد مسكوني در مناطق محروم از برنامه‌هايي است كه انجام شده و تاكنون ۳۵۰ واحد واگذار شده و در فصل اول سال آينده نيز ۸۰۰ واحد ديگر تحويل داده مي‌شود. ضمن آنكه ساخت حدود ۳ هزار و ۱۰۰ واحد مسكوني براي سال آينده در دستور كار قرار دارد. لازم به ذكر است در پايان اين مراسم حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني، رئيس دفتر مقام معظم رهبري با ابراز خرسندي از اقدامات انجام شده ، خطاب به مسئولان بنياد بركت و ستاد اجرايي فرمان امام(ره) تأكيد كرد كه از كار خسته نشويد و انگيزه‌تان هر روز قوي‌تر و پرقدرت‌تر شود و امروز كه نوبت شما است از اين فرصت براي ارائه خدمت به محرومان استفاده  و آن را براي آخرت خود پس‌انداز كنيد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار