کد خبر: 765844
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۰
بعد از جنگ جهاني دوم هيچ كشوري در جهان نتوانسته بود يك نظامي امريكايي را دستگير كند اما وقتي اين نظاميان وارد آب‌هاي ما شدند، شناورهاي كوچك ايراني با تعداد نيروي كمتر مانند عقاب آنها را محاصره و دستگير كردند و اين 10 تفنگدار در مقابل پنج، شش جوان پاسدار سر تسليم فرود آوردند.
بعد از جنگ جهاني دوم هيچ كشوري در جهان نتوانسته بود يك نظامي امريكايي را دستگير كند اما وقتي اين نظاميان وارد آب‌هاي ما شدند، شناورهاي كوچك ايراني با تعداد نيروي كمتر مانند عقاب آنها را محاصره و دستگير كردند و اين 10 تفنگدار در مقابل پنج، شش جوان پاسدار سر تسليم فرود آوردند.
به گزارش ميزان، سردارسرتيپ پاسدار حسين سلامي جانشين فرمانده كل سپاه در مراسم گراميداشت حماسه و ايثار مردم خوانسار اظهار داشت: انقلاب اسلامي و قيام امام خميني (ره) از برپايي عدل و عدالت و محبت و دشمني با كفر و ظلم و استكبار بنيان گرفته است.
جانشين فرمانده كل سپاه افزود: امام خميني(ره) ابرمردي بود كه كشور را از معركه‌ها، تنگنا‌ها و فتنه‌هايي همچون هشت سال جنگ تحميلي به سلامت عبور داد و مقام معظم رهبري
(مدظله العالي) نيز چراغي درخشان از نسل پيامبر هستند، ايشان مدير و مدبر، حكيم، رئوف با مؤمنان و سرسخت و مستحكم در برابر دشمنان هستند.
وي با درود بر همه شهيدان انقلاب اسلامي، دفاع مقدس، شهداي مدافع حرم و بيش از 300 شهيد شهرستان خوانسار، اين شهر را همچون كوه‌هايش مستحكم و مقاوم دانست و خاطر نشان كرد: اگر ملت ايران در مقابل دشمنان قد علم مي‌كند به بركت خون همين شهداست. سردار سلامي با بيان اينكه انقلاب اسلامي در اول راه است، تأكيد كرد: دشمنان تمام سعي خود را براي نابودي اين انقلاب انجام مي‌دهند و قصد دارند فرهنگ ما را با انديشه‌هاي مبتذل و تصاوير مستهجن به ابتذال بكشانند و اين همان جنگ نرمي است كه غرب عليه ايران به راه انداخت و توسط مقام معظم رهبري كشف شد.
جانشين فرمانده كل سپاه با اشاره به وضع تحريم‌ها عليه ايران بيان داشت: جوانان مؤمن و انقلابي به ميدان آمدند و به برنامه‌هاي دشمن پشت پا زدند، اين حصر اقتصادي و تحريم‌ها اگر بر هر كشوري وضع شود چند ماهي بيشتر دوام نمي‌آورد، آنان مي‌خواستند جمهوري اسلامي را در دنيا منزوي كنند، هر روز از گزينه‌هاي روی ميز حرف مي‌زدند و تهديد مي‌كردند اما هر چه زمان گذشت چهره شهرهاي ما آبادتر شد و نيروگاه‌ها، پالايشگاه‌ها، جاده‌ها، راه‌آهن‌ها و. . . توسط جوانان ما ساخته شد.
وي با بيان اينكه دشمنان فكر مي‌كردند روزي ما را آنها مي‌دهند، تصريح كرد: ما توسط همين جوانان توانستيم به فضا برويم و رادار و پهپادهايي ساختيم كه كيلومترها بدون سرنشين پرواز مي‌كنند و اينها اثر خون شهداست. سردار سلامي با اشاره به دستگيري تفنگداران امريكايي در خليج‌فارس خاطر نشان كرد: بعد از جنگ جهاني دوم هيچ كشوري در جهان نتوانسته بود يك نظامي امريكايي را دستگير كند اما وقتي اين نظاميان وارد آب‌هاي ما شدند، شناورهاي كوچك ايراني با تعداد نيروي كمتر مانند عقاب آنها را محاصره و دستگير كردند و اين 10 تفنگدار در مقابل پنج شش جوان پاسدار سر تسليم فرود آوردند.
جانشين فرمانده كل سپاه ادامه داد: امريكايي‌ها در ناو هواپيمابرشان كه داراي 60 هواپيماي جنگي و 5 هزار نفر خدمه است دچار دستپاچگي شده و سراسيمه بودند و پي‌درپي هواپيماهاي خود را به پرواز درمي‌آوردند و ما صداي لرزان اين ابرقدرت را مي‌شنيديم.
وي افزود: در ادامه واحدهاي شناور ما بلافاصله جزيره فارسي را پوشش دادند و اعلام كردند در صورتي كه حركت كوچكي از شما سربزند پاسخ كوبنده‌اي از ايران دريافت خواهيد كرد.
سردار سلامي ادامه داد: بعد از آن صداي عجز و التماس مقامات سياسي‌شان شنيده شد كه طي تماس‌هايي تقاضاي آزادي اين تفنگداران دريايي را مي‌كردند، ما نيز طي بررسي‌هايي كه انجام شد فهميديم اين تفنگداران بدون قصد وارد آب‌هاي ايران شده‌اند.
جانشين فرمانده كل سپاه اظهار داشت: اين تفنگداران دريايي پس از دستگيري گريه مي‌كردند اما مهرباني پاسداران ما باعث احساس آرامش آنان شد.
وي با اشاره به عذرخواهي مقامات امريكايي تصريح كرد: امريكايي‌ها متواضعانه به اقتدار ما اقرار كردند و ما نيز به دليل اينكه تشخيص داديم اين تفنگداران دريايي غيرعمد وارد آب‌هاي ايران شده بودند آنها را رها كرديم و حتي سلاح‌هايشان را هم به آنها بازگردانديم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار