کد خبر: 760410
تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۶
غربي‌ها در قبال عملكرد داعش در صحنه بين‌المللي و همكاران آنها و كارهاي جنايتكارانه‌اي كه آنها انجام دادند بايد پاسخگو باشند.
به گزارش فارس، علي اكبر ولايتي رئيس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام در جمع فرماندهان و مسئولان نيروي دريايي به مناسبت هفته پژوهش، با اشاره به تحولات منطقه گفت: آنچه امروز مشاهده مي‌كنيم از جمله تأسيس القاعده در افغانستان و داعش، مقابله با بيداري اسلامي و از بين بردن زنجيره مقاومت است. علي‌اكبر ولايتي با اشاره به خاطره كلينتون وزير اسبق امور خارجه امريكا درباره شكل‌گيري داعش ازجانب اين كشور افزود: اين گروهك تروريستي مي‌خواهد در مقابله با سلسله مقاومت از ايران، عراق، سوريه تا لبنان و فلسطين و در هم شكستن مقاومت تلاش كند. وي گفت: امروز سوريه زنجيره طلايي مقاومت است و امريكا، كشورهاي غربي و همپيمانان آن در منطقه تلاش مي‌كنند اين حلقه را از بين ببرند. ‌امروز كشورهايي دم از دموكراسي و برقراري آن در سوريه مي‌زنند كه اصلاً در كشورهاي خودشان دموكراسي وجود ندارد. وي اضافه كرد: بيش از 80 كشور با حمايت امريكا و غرب عليه دولت سوريه در حال جنگ هستند و شما مي‌بينيد كه اين دولت در تمام زمينه‌ها با آنها مقابله مي‌كند.
ولايتي در ادامه با اشاره به حمايت دولت جمهوري اسلامي ايران از سوريه گفت: آنچه اين روزها گفته مي‌شود كه به ايران چه ربطي دارد در سوريه دخالت مي‌كند و برخي استدلال‌هاي كوچه‌بازاري را مطرح مي‌كنند كه چرا ايران در سوريه حضور دارد، هدف امريكا و غرب و آنچه در منطقه رخ مي‌دهد و آنچه ما در سوريه انجام مي‌دهيم، به لحاظ عرق ملي و اسلامي است.
وي در ادامه افزود: امريكا به دنبال طرح خاورميانه بزرگ و اجراي آن است، اين طرح با هدف تقسيم عراق به سه كشور و سوريه به پنج كشور و كوچك‌سازي كشورها به منظور ايمن‌سازي رژيم صهيونيستي است. ولايتي در بخش ديگري از سخنان خود به موضوع برجام اشاره كرد و گفت: موفقيت جمهوري اسلامي ايران در خصوص فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي خود، با ايستادگي رهبري و مردم صورت گرفت و همانطور كه مقام معظم رهبري فرمودند بايد فناوري هسته‌اي را داشته باشيم، بايد در اين زمينه مقاومت كنيم. وي افزود: امروز امريكا و غرب از پژوهش در ايران مي‌هراسند چراكه پژوهش باعث افزايش قدرت مي‌شود و امروز شما مي‌بينيد كه يكي از وظايف مهم سفارتخانه‌هاي خارجي در تهران جذب نخبگان ايراني و انتقال آنها به كشورشان است، آنها با انواع پيشنهادهاي جذاب تلاش مي‌كنند نخبگان ما را جذب كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار