کد خبر: 754740
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۹
سخنگوي جمعيت ايثارگران با بيان اينكه واردات، قاچاق و بي‌توجهي به شركت‌هاي دانش‌بنيان از عوامل ركود است، تأكيد كرد: دولت بايد نگاه سياسي و انتخاباتي را كنار بگذارد و اگر براي عبور از ركود كاري نكند، به كشور ظلم كرده‌ است.
لطف‌الله فروزنده در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به ركود فعلي در سطح كشور و بسته‌هاي حمايتي دولت در اين زمينه اظهار داشت: ركود يك واقعيت است، حتي اگر دولت و آقاي روحاني آن را نپذيرند چرا كه ما هر روز شاهد تعطيلي كارگاه‌ها و بيكاري هزاران نفر هستيم. فروزنده ادامه داد: «واقعيت اين است كه دولت بايد ابتدا مسئله را بپذيرد كه ركود وجود دارد و سپس به دنبال راه‌حل‌ها باشد. علت اصلي ركود عدم توجه به توليد است و موانعي در كشورمان وجود دارد كه به توليد آسيب مي‌زند و اين موانع كاملاً روشن است.
سخنگوي جمعيت ايثارگران با بيان اينكه به نظر نمي‌رسد دولت در اين زمينه برنامه‌اي داشته باشد و اين مايه تأسف است، اظهار داشت: اين دولت قول داده بود 100 روزه مسائل اقتصادي مردم را با مذاكره حل كند و هنوز هم كه هيچ كدام حل نشده است، فرافكني مي‌كنند. فروزنده با بيان اينكه آنها بايد با واقع‌بيني و استفاده از افراد توانمند اين مشكلات را حل كنند، تصريح كرد: اميدواريم آقاي روحاني با تجديدنظر در اين مسئله يك فكر اساسي كند، چراكه به خاطر قولي كه به مردم داده در پيشگاه خداوند مسئول است.
 اين فعال سياسي خاطرنشان كرد: اگر نقدي در اين زمينه وجود دارد، دلسوزانه است و دولت بايد اجازه دهد منتقدان نظرات خود را بگويند، نتيجه تصميمات ناپخته همين چيزي است كه امروز مي‌بينيم و از سبد كالا به وام خودرو رسيده‌ايم كه نه تنها مشكلي را حل نكرد بلكه مشكلات چند برابر شد.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار