به گزارش خبرنگار ما، ظهر روز سهشنبه، پنجم آبان ماه بود كه مدير يك آرايشگاه زنانه در مشهد به پليس خبر داد كه سارق با تهديد وارد شده و پول و طلاهاي او و مشتريان را سرقت كرده است. وقتي پليس در محل حاضر شد اين زن توضيح داد: لحظاتي قبل مشغول رسيدن به مشتريان بودم كه مردي وارد آرايشگاه شد. ابتدا تصور كردم كه واحد را اشتباه آمده است اما وقتي با تهديد از من و مشتريان درخواست پول و طلا كرد، فهميدم كه ماجراي سرقت در ميان است. ما هم از ترس جانمان هر چه خواست در اختيارش گذاشتيم كه بعد هم فرار كرد.
طرح اين شكايت سبب شد تا مأموران پليس در اين باره تحقيق كنند. آنها بعد از ثبت كردن شكايت مشتريان مشغول بررسي بيشتر بودند كه خبر رسيد شكايت مشابهي در يكي از خيابانهاي شهر به پليس گزارش شده است. از آنجا كه شيوه سرقتها مشابه بود، مأموران پليس اطمينان پيدا كردند كه سرقتها از طرف يك نفر اجرا شده است. بررسي دوربينهاي مداربسته وقتي اولين سرنخ را به دست پليس داد كه سومين سرقت هم به پليس گزارش شده بود. تحقيقات در اين باره نشان ميداد كه يكي از مشتريان آرايشگاه در همه سرقتها حضور داشته است. همين سرنخ كافي بود تا كارآگاهان در اين باره تحقيق بيشتري كنند. بررسيها همچنين نشان ميداد كه اين دختر قبل از وارد شدن به آرايشگاه در خيابان با سارق مشغول حرف زدن است. كارآگاهان سرانجام مخفيگاه اين دختر را شناسايي و او را بازداشت كردند. او وقتي مقابل پليس قرار گرفت، ماجراي سرقتها را شرح داد. او توضيح داد: مدتي قبل بود كه با نيما، پسر مورد علاقهام اين نقشه را طراحي كرديم. مطابق نقشه قرار شد من ابتدا وارد آرايشگاه شوم و در را براي وارد شدن نيما باز بگذارم تا او بتواند نقشه سرقت را اجرا كند. خودم هم در نقش مشتري وارد ميشدم و پول و طلاهاي خودم را هم در اختيار نيما ميگذاشتم تا او بتواند راحتتر نقشه را اجرا كند.
وقتي كه مأموران پليس از راه ميرسيدند و همه در شوك فرو رفته بودند، محل را ترك ميكردم.
با نشانيهايي كه اين دختر در اختيار پليس گذاشت، نيما هم بازداشت شد و به جرائم خود اقرار كرد. او گفت بعد از هر سرقت پول و طلاها را با دختر مورد علاقهام تقسيم ميكردم. سردار اميري مقدم، فرمانده انتظامي استان خراسان رضوي گفت:اين دختر و پسر در بازجوييها به سرقت از سه آرايشگاه زنانه اقرار كردند و تحقيقات بيشتر در اين باره ادامه دارد.