اسرائيل اگر حركتي بكند، با موشكهاي دوربُرد نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران واكنش نشان خواهيم داد و شايد زودتر از آن ۲۵ سالي كه رهبر معظم انقلاب فرمودند، موجوديت خارجي اسرائيل ازبين برود و ما علاقهمند هستيم اسرائيل حركتي بكند تا ما هر چه زودتر فرمايش مقام معظم رهبري را جامه عمل بپوشانيم.
به گزارش مهر، امير احمدرضا پوردستان فرمانده نيروي زميني در گفت و گو با شبكه العالم درباره مرحله پس از توافق اتمي و ويژگي تهديدها و چالشهاي اين دوره گفت: جمهوري اسلامي ايران در خصوص توافق هستهاي حسننيت خود را نشان داد. با توجه به تدبير فرماندهي معظم كل قوا كه فرمودند اين كار انجام شود و هدايتها و كنترلهايي كه معظم له داشتند، سبب شد توافق امضا شود اما پس از امضاي توافق شاهديم لحن و ادبيات مسئولان امريكايي متأسفانه تغييري پيدا نكرده و در سخنرانيها و تريبونهايشان مرتباً جمهوري اسلامي ايران را تهديد ميكنند.
پوردستان تأكيد كرد: به نظر من اين مسير كه امريكاييها انتخاب كردند مسير خوبي نيست و سوءظنهايي را كه ما از سالهاي گذشته به نسبت به امريكاييها داريم، بيشتر تشديد ميكند. پوردستان ادامه داد: آنان اگر به دنبال فضاي جديدتري هستند، بايد ادبيات و همچنين رفتارشان را عوض كنند، ما شاهديم پس از توافق مانند گذشته همان حرفها را ميزنند و اين سبب ميشود ارتباطها نه تنها نزديك نشود بلكه افتراق بيشتري پيدا كند.
پوردستان اظهار داشت: در صحنه ميداني نيز مانند سابق شاهد شيطنتهاي امريكا، رژيم صهيونيستي و كشورهاي منطقه در سوريه و عراق هستيم.
امير سرتيپ پوردستان در پاسخ به اينكه با برچيده شدنِ تحريمها بعد از توافق، آيا ايران براي وارد كردن سلاح از كشورهاي دوست نظير روسيه برنامهاي دارد، گفت: نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران براي ارتقاي توان دفاعي خود، از همه ظرفيتها استفاده ميكنند، يعني ما براي اينكه ظرفيت و توان دفاعي خود را بالا ببريم، از هر امكاني كه در دنيا وجود داشته باشد استفاده خواهيم كرد. پوردستان ادامه داد: توافق هستهاي ارتباط خاصي با حركتهاي آموزشي و نظامي ما ندارد و ما رزمايشي را در شرق كشور برگزار خواهيم كرد و رزمايشهاي تخصصي را نيز از جمله رزمايش مهندسي و جنگ الكترونيك پيش بيني كرده ايم و تلاش ميكنيم براساس دكترين دفاعي و بازدارندگي جمهوري اسلامي ايران قابليتهاي خود را بالا ببريم.
پوردستان در پاسخ به سؤالي درباره بحران و ناامني دركشورهاي همسايه گفت: تهديد داعش مانند يك توفان است كه ناگهان ميآيد و منطقه را به هم ميزند ولي عمرش كوتاه است و هميشه نميتواند باقي بماند و فتنه هم همينگونه است و پس از غبار آلود كردن محيط ميرود. پوردستان افزود: ما اگر داعش را در مقايسه با گذشته بررسي كنيم، ميفهميم كه اين گروه تروريستي در حال تحليل رفتن است و كشورهايي كه اين گروه تكفيري را براي نيل به اهداف خود تشكيل دادند، ميبينند به اهداف خود دست نيافتهاند، به نحوي كه همچون قبل از اين گروه تروريستي و تكفيري حمايت و پشتيباني نميكنند و ما در آينده شاهد اضمحلال داعش هم در عراق و هم در سوريه خواهيم بود.