کد خبر: 748960
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۱:۳۷
مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز:
مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز گفت: ما به حرکت غریبانه در شرایط نابرابر و غرض‌آلود، عادت کرده‌ایم.

غلامرضا سمندر پس از کسب تساوی در دیدار مقابل ذوب‌آهن در اصفهان طی گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار داشت: در ابتدا ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله حسین (ع) را خدمت عموم مردم تسلیت عرض می‌کنم و آرزوی بهره‌مندی از مکتب زندگی آن حضرت در زندگی همه عاشقان اهل بیت را دارم.

وی ادامه داد: درخصوص بازی مقابل ذوب‌آهن، خوشبختانه در این دیدار حساس خارج از خانه، با تداوم روند رو به رشد تاکتیکی تیم، موفق به توقف تیم پر قدرت و مدعی ذوب آهن شدیم که حصول این امر، نشان از ظرفیت‌های بالای تیم‌مان دارد.

وی با اشاره به تساوی هفته گذشته برابر نفت تهران ابراز داشت: بعد از تعطیلی 20 روزه مسابقات لیگ برتر، بازی با دو تیم جوان و با انگیزه نفت تهران و ذوب‌آهن به فاصله چهار روزه، بدون هیچ توضیح و تشریحی، بیانگر فشار مضاعف به تیم است که بحمدالله و با تلاش‌های کادر فنی و بازیکنان، نتیجه حاصل شده در این دو دیدار رضایت‌بخش بود.

سمندر با تاکید بر بازی روان و تاکتیکی شاگردان فراز کمالوند در دیدار روز گذشته برابر ذوب آهن افزود: تمرینات منظم و برنامه‌ریزی شده کادر فنی از پیش از آغاز فصل، نشانگر آماده‌سازی پرقدرت تیم برای شرایط مختلف مسابقات بود که خوشبختانه این روند تاکنون با موفقیت طی شده است.

مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز با انتقاد از تداوم روند سیاست تبعیض‌آمیز و غرض‌ورزانه شبکه استانی آذربایجان‌شرقی نسبت به این باشگاه، عنوان داشت: عدم پخش مسابقه گسترش فولاد و ذوب‌آهن، نشان روشنی دیگر از این امر است، چرا که عدم پخش دیدار لیگ برتری گسترش فولاد تبریز از شبکه سهند، در حالی که اکثر استان‌های دیگر کشور در حسرت داشتن نماینده در این سطح از فوتبال کشور هستند، هیچ توجیهی نمی‌تواند داشته باشد.

سمندر با تاکید بر هدف‌دار بودن، رفتار غرض‌ورزانه شبکه استانی طی ماه‌های اخیر با باشگاه گسترش فولاد تبریز اضافه کرد: میزان توجه و آگاهی تهیه‌کنندگان شبکه‌های سراسری رسانه ملی مانند شبکه ورزش و شما، از گسترش فولاد به مراتب بیشتر و بهتر از شبکه استانی و بومی خودمان است.

این مدیرعامل باشگاه ادامه داد: به طوریکه اثبات این موضوع را به آسانی می‌توان از مقایسه نحوه گزارش بازی و ارائه اطلاعات و اظهارات کارشناسان، از شرایط تیم و بازیکنان‌مان در پخش دیدارها و سایر برنامه‌های ورزشی در شبکه‌های مرکزی و استانی مشاهده کرد.

وی با بیان اینکه از دلیل بروز و اعمال چنین سیاستی از سوی شبکه استانی بی‌اطلاع است، افزود: به واقع نمی‌توان بدون هیچ استدلال و منطقی علیه یک مجموعه رفتار کرد و مطمئنا هدفگذاری برنامه‌ریزی شده در پشتوانه این امر وجود دارد و ما نیز با احترام به مدیران مجموعه شبکه سهند، از ورود مسئولان استان به این موضوع برای شفاف شدن صورت مسئله و تنویر افکار عمومی استقبال می‌کنیم.

سمندر با اشاره به عدم پوشش رسانه‌ای مسابقات تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران در مقدماتی قهرمانی آسیا که شهریور ماه سال‌جاری به میزبانی باشگاه گسترش فولاد برگزار شد، اظهار داشت: این مسابقات نیز که با نیت حرکت ملی میهنی از سوی مالک باشگاه گسترش فولاد تبریز مورد حمایت قرار گرفته و میزبانی آن را عهده‌دار بودیم، متاسفانه با وجود هماهنگی‌های صورت گرفته با شبکه سه و ورزش برای پخش مستقیم این مسابقات، شبکه استانی سهند همکاری مورد نیاز برای پوشش این مسابقات ملی را انجام نداد.

وی اضافه کرد: این در حالی بود که در همان برهه زمانی، مسابقات تیم ملی فوتبال جوانان در مشهد مقدس به صورت ویژه مورد استقبال شبکه استانی خراسان رضوی قرار گرفت و به تبع آن، رسانه‌های سراسری نیز از آن استفاده کردند.

مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد تبریز، بیان گلایه و انتقاد از شرایط به وجود آمده در این خصوص را تنها اقدام ممکن از سوی باشگاه گسترش فولاد تبریز دانست اظهار داشت: متاسفانه فعالیت بخش خصوصی همواره در کشور ما مورد بی‌مهری قرار گرفته و در موضوع فوتبال نیز، این امر به طور ظالمانه‌ای علیه باشگاهی مانند گسترش فولاد است که بدون کوچک‌ترین انتفاع و تنها به عشق خدمت به کشور در این شرایط سرمایه‌گذاری کرده و بازتاب آن را نیز این چنین دریافت می‌کند و تاسف بارتر از آن، سکوت مسئولان استانی و اصحاب رسانه نسبت به این موضوع است.

سمندر خاطرنشان کرد: ما به حرکت غریبانه در شرایط نابرابر و غرض‌آلود، عادت کرده‌ایم و توجه‌مان تنها به عنایت خداوند متعال و حمایت مردم است که جامعه هدف ما محسوب می‌شوند و امیدواریم که لطف آنان همچون همیشه، شامل حال‌مان باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها