کد خبر: 743892
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۲
استاندار اصفهان:
استاندار اصفهان گفت: مرکز نشر و ترویج اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) بنا به دلایلی با رکود مواجه شده و وظیفهٔ ماست که این مرکز را به جایگاه اولیه خود بازگردانیم چراکه تولیدات آن ترویج و نشر افکار ناب حضرت امام خمینی (ره) است.

رسول زرگرپور در جلسه شورای سیاست‌گذاری موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی (ره) گفت: موضوعات مربوط به نشر و ترویج افکار و اندیشه‌های ناب حضرت امام (ره) موردتأکید رهبر معظم انقلاب است.

استاندار اصفهان با بیان اینکه اصلی‌ترین و قانونی‌ترین مراکز در این راستا، مرکز نشر و ترویج اندیشه‌های امام راحل است، اظهار داشت: اصفهان این قابلیت را داشته که یکی از این مراکز را دارد.

وی با بیان اینکه در ابتدای تأسیس این مرکز، اقدامات خوب و فعالیت زیادی را از آن شاهد بودیم، افزود: این مرکز به هر دلیلی با رکود مواجه شد و وظیفهٔ ماست که مرکز نشر و ترویج اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) را به جایگاه اولیه خود بازگردانیم چراکه تولیدات آن ترویج و نشر افکار ناب حضرت امام خمینی (ره) است.

رسول زرگرپور با بیان اینکه تمام این انقلاب از افکار ایشان شکل گرفت، افزود: مقام معظم رهبری تأکید می‌کنند که تمام حرکت‌ها باید در راستای این افکار باشد.

زرگرپور با اعلام اینکه متأسفانه گاهی تحریف‌هایی در این خصوص صورت می‌گیرد، اظهار داشت: باید تلاش کنیم که این تحریف‌ها به حداقل برسد چراکه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری جامعه نیازمند آشنایی با افکار امام راحل است.

وی ضمن اعلام آمادگی مدیریت استان برای حمایت از این مرکز گفت: هرکجا نام و آرمان‌ها و اندیشه‌های حضرت امام خمینی (ره) باشد استاندار اصفهان تمام‌قد آماده همکاری است و این کمترین خدمتی است که می‌شود در جهت نشر افکار ایشان انجام داد.

استاندار اصفهان به پیشنهاد‌های مسئولان این مرکز اشاره کرد و افزود: شرکت در جلسات شورای فرهنگ عمومی و یا ایجاد کارگروهی زیر نظر شورای فرهنگ عمومی در خصوص نشر آثار حضرت امام (ره) هر دو امکان‌پذیر است که باید بررسی شود.

وی افزود: نشر افکار بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران جایگاه ویژه‌ای دارد و نهادی هم که این امر را بر عهده دارد باید جایگاه ویژه‌ای را داشته باشد.

زرگرپور اضافه کرد: حضور مسئولان این مرکز در جلسات شورای فرهنگ عمومی باعث خواهد شد که موضوعاتی که در این شورا بررسی می‌شود به نحوی با افکار حضرت امام نیز محک‌زده شود و موجب غنای بیشتر تصمیمات خواهد شد.

استاندار اصفهان با اشاره به درخواست این مرکز در خصوص اختصاص بودجه، اظهار داشت: در این خصوص به رئیس سازمان برنامه‌ریزی تأکید خواهد شد و سعی می‌کنیم که ردیف بودجه‌ای پیش‌بینی نماییم.

زرگرپور یادآور شد: آنچه اهمیت دارد این است که تک‌تک کسانی که ادامه‌دهنده راه حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری هستند باید در جهت ارتقا و غنای بیشتر این موسسه قدم بردارند.

استاندار اصفهان افزود: تلاش خواهیم کرد که آن دِینی که از افکار و اندیشه‌های حضرت امام خمینی(ره) به گردن ماست بتوانیم با کمک‌ها و همیاری‌های همهٔ مسئولان انجام دهیم.

وی اعلام آمادگی کرد که بتواند هر 6 ماه یک‌بار در جلسات شورای اجرایی این مرکز شرکت نماید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار