کد خبر: 737182
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان خبر داد:
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: ۴ هزار تعاونی فعال در استان اصفهان وجود دارد که 800 نفر با عضویت در این تعاونی ها زمینه اشتغال 60 هزار نفر در در استان اصفهان را ایجاد کرده اند.
غلامعلی قادری در نشست خبری به مناسبت هفته تعاون، با بیان اینکه تعاونی‌ها در کنار بخش دولتی و خصوصی به عنوان بازوی بزرگ اقتصادی کشور شناخته می‌شوند، اظهار داشت: بر این اساس در بند «ب» سیاست‌های اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی بخش تعاون باید ۲۵ درصد از سهم اقتصاد کشور را تا پایانه برنامه پنج ساله پنجم به خود اختصاص دهد.
وی افزود: این چشم انداز بر اساس دستورات رهبر معظم انقلاب طراحی شده و تحقق این امر نیازمند همکاری و تعامل عموم مردم با تعاونی‌ها است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان به فعالیت ۴ هزار تعاونی فعال در استان اصفهان اشاره کرد و بیان داشت: 800 نفر با عضویت در این تعاونی ها زمینه اشتغال 60 هزار نفر در در استان اصفهان را ایجاد کرده اند.
وی همچنین از تدوین برنامه اجرایی توسعه بخش تعاون در این استان خبر داد و افزود: در این برنامه ظرفیت ها و مشکلات این بخش شناسایی شده و به شورای گفتگوی بخش دولت و خصوصی ارائه شده است.
قادری با اشاره به اینکه 25 راهکار برای توسعه فعالیت بخش تعاون و رفع مشکلات این بخش پیشنهاد شده است و گفت: پنج مورد از این پیشنهادات به تصویب شورای گفتگوی بخش خصوصی و دولتی رسیده است.
وی به تنظیم تفاهمنامه مشترک بین وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری اصفهان اشاره کرد و افزود: بر اساس این تفاهمنامه شورای عالی هماهنگی و توسعه بخش تعاون استان اصفهان تشکیل و در این شورا با حضور مسئولان عالی رتبه اصفهان نسبت به رفع مشکلات برنامه ریزی و اقدامات اجرایی انجام خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: تشکیل این شورا در سطح استان اصفهان علاوه بر اینکه فرصتی برای رفع مشکلات و موانع کاری شرکت های تعاونی است الگویی برای سایر استان های کشور نیز خواهد بود.
وی در ادامه با بیان اینکه صادرات تعاونی‌های استان در سال‌های ۹۲ و ۹۳ با افزایش ۱۶۰ درصدی روبرو بوده است، افزود: این میزان صادرات در شرایط سخت اقتصادی و تحریم ها صورت گرفته و با رفع موانع اقتصادی و تحریم های روند روبه رشد صادرات بخش تعاون استان را شاهد خواهیم بود.
قادری با بیان اینکه صادرات تولیدات شرکت های تعاونی مورد توجه دولت است ، تاکید کرد: در این راستا برنامه های جامع تدوین شده و موانع صادرات تولیدات شرکت های تعاونی برداشته خواهد شد.
وی در ادامه، گفت: با توجه به بررسی‌های صورت گرفته طی ۵ سال گذشته طرح‌های تعاونی استان اصفهان موفق به کسب رتبه‌های برتر کشوری شده‌اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با بیان اینکه طی ۵ سال گذشته ۸۱۰ طرح تعاونی در استان اصفهان با ارزش ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسیده است، ادامه داد: در سال جاری نیز ۷۶ طرح تعاونی در استان اصفهان در هفته تعاون به بهره برداری می‌رسد.
وی با بیان اینکه در سال جاری ۳۳ درصد از اشتغال ایجاد شده توسط بخش تعاون در استان اصفهان ایجاد شده است، گفت: بر این اساس ۶ هزار و ۵۸ اشتغال از ابتدای سال جاری تاکنون در استان در بخش تعاون ایجاد شده است.
قادری با تاکید بر اینکه ۷۵ درصد از سرمایه‌های تعاونی‌های استان اصفهان توسط آورده سرمایه‌گذاران تامین شده است، ادامه داد: تنها ۲۵ درصد از این سرمایه‌ها از محل تسهیلات بانکی تامین شده است.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره معرفی تعاونی های نمونه استان اصفهان، تصریح کرد: 580 شرکت تعاونی در این جشنواره شرکت کرده اند و از این تعداد، حدود 50 تعاونی برتر در هفته تعاون تجلیل خواهند شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان افزود: دو شرکت از شرکت های تعاونی برتر استان که در هفته تعاون از آنها تجلیل خواهد شد ، رتبه های برتر کشور را در اختیار دارند.
وی با اشاره به اینکه توسعه شرکت های تعاونی دانش بنیان و گردشگری مورد توجه مسئولان قرار دارد، تصریح کرد: در این جشنواره همچنین از دو شرکت تعاونی دانش بنیان و یک شرکت تعاونی گردشگری تجلیل می شود.
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان همچنین در خصوص پرونده حادثه ذوب آهن اصفهان گفت: تحقیقات پرونده تکمیل و برای صدور حکم به مقامات قضایی ارجاع شده است.
وی افزود: سه نفر از مصدومان این حادثه پس از درمان در بیمارستان های خارج از کشور به کشور بازگشتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار