
مصمم هستيم برخورد جدي و قاطع با همه زمينخواران داشته باشيم و در اين موضوع هم خلع يد كنيم و هم محاكمه صورت گيرد و هم به مردم معرفي شوند.
حجتالاسلام سيدابراهيم رئيسي، دادستان كل كشور در حاشيه برگزاري بزرگداشت شهيدان دولت در گفتوگو با فارس در پاسخ به سؤالي در خصوص نحوه برخورد دادستاني با زمينخواران پس از فرمايشات مقام معظم رهبري در اسفند سال گذشته اظهار كرد: اين فرمايشات چراغ راهي براي ما در برخورد با متخلفان بودو منابع ملي و طبيعي ذخاير مردم است و نبايد اجازه دهيم به دست افراد سودجو و فرصتطلب بيفتد.
وي تصريح كرد: در قوه قضائيه بناي ما بر اين است كه با قاطعيت و برخورد عبرتآموز با متخلفان و دستدرازان به منابع طبيعي، جنگلها و مراتع برخورد كنيم. در اين زمينه طي گزارشهايي كه تاكنون داشتهايم در سال گذشته 40 هزار هكتار توسط همكاران ما در سراسر كشور رفع تجاوز شده است.
رئيسي بيان كرد: امروز پس از فرمايشات حضرت آقا عزم بسيار جدي در همه بخشها و سطوح ايجاد شده كه برخورد جدي و قاطع با همه زمينخواران داشته باشيم و مصمم هستيم در اين موضوع هم خلع يد كنيم و هم محاكمه صورت گيرد و هم به مردم معرفي شوند.
وي تأكيد كرد: از منابع طبيعي انتظار است در اجراي قاطعانه قانون در برخورد با متخلفان ضعيفكشي نكند.