
برخي از كشورهاي غربي و امريكاييها با وجود ادعاي تلاش براي مقابله با تروريسم به گروهكهاي تروريستي دفاتري رسمي داده و حتي سركردههاي آنها را به پارلمانهاي خود راه ميدهند.
سيدمحمدجواد هاشمي نژاد دبير كنگره 17 هزار شهيد ترور در سخنراني پيش از خطبههاي نماز جمعه اين هفته تهران با اشاره به هشتم شهريور سالگرد شهادت شهيدان رجايي و باهنر، گفت: اين روز در تقويم جمهوري اسلامي ايران به عنوان روز مبارزه با تروريسم ناميده شده است. وي خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي ايران از بدو پيروزي انقلاب با توطئههاي متنوع استكبار مواجه بوده و اين تنوع در زمينه ترور در جهان بيسابقه است. دشمن در ابتداي انقلاب تصور ميكرد با توجه به اينكه هنوز بدنه سپاه و بخش نظامي كشور شكل نگرفته ميتواند ضربه اساسي وارد كند ولي تصور آنها با توجه به اقتدار و يكپارچگي ملت درست از آب درنيامد.
دبير كنگره 17 هزار شهيد ترور با بيان اينكه از ابتداي انقلاب تاكنون حدود 17هزار نفر به دست 16 گروهك تروريستي به شهادت رسيدهاند، خاطرنشان كرد: نكته تأسفبرانگيز آن است كه همه اين گروهكها در كشورهاي غربي و امريكايي دفاتر رسمي دارند و اين در حالي است كه طي 15 سال گذشته گزارشهاي متعددي توسط كشورهاي غربي منتشر شده كه اقدامات تعدادي از آنها حتي توسط كشورهاي اروپايي نيز تروريستي دانسته ميشود. وي ادامه داد: با وجود انتشار گزارشهايي از اقدامات تروريستي اين گروهكها ولي سركرده برخي از آنها در پارلمانهاي اين كشورها رفت وآمد كرده و حتي با مسئولان اين كشورها نيز ديدار ميكنند كه همه اين نكات حاكي از نگاه گزينشي غرب در برخورد با بحث ترور است. هاشمينژاد با اشاره به اقدامات نظامي امريكا در جهان و به ويژه منطقه، خاطرنشان كرد: زماني قرار بود در كنگره امريكا تعريفي از بحث ترور و تروريسم ارائه شود ولي با توجه به اينكه خود امريكا شامل اين تعاريف ميشد از آن صرفنظر كردند. از سوي ديگر بعد از جنگ جهاني دوم شاهد 50 اقدام نظامي امريكا عليه ساير كشورها بوديم و هر بار آنها گروهكهاي تروريستي را به همراه خود به اين مناطق ميآوردند.