کد خبر: 731992
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۴
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح معتقد است داعش و همپيمانان آن زير چرخ‌هاي تحولات آينده حذف خواهند شد.
به گزارش فارس، سردار سرلشكر سيدحسن فيروزآبادي با تبيين تحولات جاري در منطقه و عقيم ماندن سياست‌ها و سناريوهاي دشمنان اسلام اظهار داشت: ارزيابي‌ها از دولت‌مركزي‌ عراق اين است كه بسيار خوب عمل‌كرده و با به دست آوردن موفقيت‌هاي مهم در تثبيت حاكميت عراق و حفظ تماميت ارضي و استقلال اين كشور، در برابر دشمنان ملت عراق موفق نيز بوده است. وي با اشاره به شكل‌گيري برخي تحركات شيطنت‌آميز در اين كشور، تصريح كرد: مردم شريف عراق اعم از سني و شيعه مراقبت كنند، بروز بعضي از كمبودها مصنوعي بوده و فراخوان تظاهرات خياباني با تحريك گروه‌هاي خاص و بعضاً غيرمسلمان و نيز منفجر كردن خطوط انتقال برق ايران به عراق و خرابكاري‌هاي ديگر كه در اين راستا صورت مي‌پذيرد، درپي آن است تا سخن از ناكارآمدي دولت مركزي بگويد.
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اينكه هر انقلاب موفقي اينگونه جوسازي‌ها و كارشكني‌ها را در برابر خود ديده است، تأكيد كرد: ملت انقلابي عراق بايد بيش از پيش از خود خويشتنداري نشان دهد و دولت مركزي را در راه پيشرفت‌ها و فائق آمدن بر دشمنان ياري كند. فيروزآبادي در پاسخ سؤالي در مورد آينده سوريه گفت: بحمد الله دولت مركزي سوريه جان دوباره‌اي به خود گرفته و به پيروزي‌هاي مهمي در جبهه‌هاي مختلف نائل آمده است.
وي افزود: حكومت سوريه نشان داد از استقامت لازم برخوردار است و قدرت حفظ منافع ملي و حدود قانون اساسي خود را داراست. فيروزآبادي با اشاره به اينكه ابرهاي تيره دشمني‌ها كم كم كنار مي‌رود و سرو ريشه دار دولت بشار اسد سر بر مي‌آورد، تأكيد كرد: داعش و همپيمانان آن در حال متلاشي شدن هستند و زير چرخ‌هاي تحولات آينده حذف خواهند شد. 
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار