کد خبر: 731191
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اردبیل:
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: وظیفه و رسالت اصلی این شورا ترویج، توسعه و نهادینه کردن شعائر اسلامی و مبانی ارزشی در جامعه است که در این زمینه در طول سال برنامه‌های مختلفی اجرا می‌شود.

حجت‌الاسلام ولی نظرپور در سالروز تاسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در گفت‌و گو با خبرنگار جوان در اردبیل اظهار کرد: جایگاه شورای هماهنگی که یادگار امام راحل و از برکات نظام اسلامی است در 36 سال اخیر تلاش کرده تا در مناسبت‌های مختلف زمینه حضور مردم را در اجتماعات و راهپیمایی‌های متعدد از روز قدس گرفته تا 22 بهمن و دیگر مناسبت‌های ملی و مذهبی فراهم کند.

وی افزود:‌ این شورا سعی و تلاشش بر این بوده تا در کنار حفظ و اعتلای ارزش‌های ناب اسلامی سعی جدی انجام دهد تا دغدغه‌ها و نگرانی‌ها و آسیب‌هایی که متوجه جمهوری اسلامی ایران است با شفافیت و روشنگری آگاهی‌بخشی کرده و اطلاع‌رسانی کند که به یقین این مجموعه ارزشمند انقلابی زمینه حضور و مشارکت بیشتر مردم را در برنامه‌ها و مناسبت‌های ملی و مذهبی به وجود آورده است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اردبیل از این شورا به عنوان حلقه اتصال مردم با نظام و حضور گسترده آنها در به جای آوردن عهد و پیمانشان برای تقویت نظام اسلامی یاد کرد و گفت: ما در مناسبت‌های مختلف تلاش می‌کنیم تا در قالب این شورا از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بیشتر و بهتر نظام اسلامی در معرفی ابعاد مختلفی از دستاوردهای و شایستگی‌های نظام اسلامی را بازگو کرده و بیان کنیم.

نظر‌پور تصریح کرد: شورای هماهنگی نه به عنوان یک مجموعه فعال در مقاطع خاص بلکه یک همراه صدیق و شایسته نظام اسلامی در صحنه‌های مختلف حضور پیدا کرده و فضایی را فراهم کرده است تا جمهوری اسلامی ایران بتواند به حیات طیبه خود با مشارکت بالای مردم در صحنه‌های مختلف همتی راستین و حقیقتی واقعی ببخشد.

این مسئول ادامه داد:‌ ما در استان اردبیل نیز در قالب این مجموعه تلاشمان را به کار گرفتیم تا در مناسبت‌های مختلف با دعوت از مسئولان، کارگزاران و شخصیت‌های برجسته کشوری در مناسبت‌های مختلف در کنار مردم بوده و امکان تبیین بیشتر از ابعاد دلدادگی ملت به نظام اسلامی و واقعیت‌های آن را مطرح کنند.

ا

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها