کد خبر: 727609
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۴
رئيس بنياد اميد ايرانيان گفت: بعد از اينكه راهبردها مشخص و اعلام شد، اگر وظيفه باشد و احساس كنم كه بايد به صحنه بيايم، افتخار مي‌كنم كه خودم را به‌عنوان كانديداي مجلس مطرح كنم.
محمدرضا عارف، رئيس بنياد اميد ايرانيان در گفت‌وگو با تسنيم حل شدن تمام مشكلات داخلي كشور را در گرو نتيجه مذاكرات هسته‌اي ندانست و گفت: بخشي از مشكلات ما در ارتباط با تحريم‌ها است كه ان‌شاء‌الله با حل آنها فضا مقداري آرام‌تر مي‌شود، اما آنچه مهم است اين است كه براي حل مشكلات داخلي نيازمند انسجام داخلي و همبستگي ملي هستيم.
وي با بيان اينكه ان‌شاء‌الله همه نيروها، گروه‌ها و افرادي كه تريبون و امكاناتي در اختيارشان است در راستاي تحقق آرمان‌هاي انقلاب و برنامه‌هاي دولت تلاش كنند، افزود: مذاكرات هسته‌اي و رفع تحريم‌ها زمينه را براي حل مشكلات فراهم مي‌كند، اما اينكه فكر كنيم با حل مسائل هسته‌اي مشكلات هم حل مي‌شود، اين طور نيست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار