کد خبر: 726654
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۷
استاندار بوشهر :
استاندار بوشهر گفت: با توجه به وضعیت نامساعد شبکه آبرسانی بوشهر و برازجان بازسازی این شبکه‌‌ها امسال در اولویت طرح‌های وزارت نیرو قرار گرفت.

مصطفی سالاری در نشست بررسی وضعیت بحران آب آشامیدنی استان بوشهر با قدردانی از سفر معاون وزیر نیرو در امور آب اظهار داشت: در این سفر وضعیت بحرانی آب آشامیدنی استان بوشهر با حضور معاون وزیر نیرو مورد بررسی قرار گرفت که برای حل این مشکل در کوتاه مدت راهکارهایی ارائه شد.

وی، با بیان اینکه شرکت آب منطقه‌ای استان فارس در تامین آب آشامیدنی مردم استان بوشهر همکاری مساعدی دارند تصریح کرد: همکاری مسئولان آب دو استان فارس و بوشهر سبب کاهش مشکلات آبرسانی شده و این در حالی است که اکنون وضعیت آب آشامیدنی استان بوشهر نیاز به توجه جدی دارد.

استاندار بوشهر با تاکید بر توجه به ترمیم ایستگاه پمپاژ آب شبانکاره بیان کرد: لازم است حل مشکل ایستگاه پمپاژ آب شبانکاره در اولویت قرار گیرد تا بتواند میزان آب انتقالی از خط آبرسانی کوثر افزایش دهد.

سالاری، با بیان اینکه در سفر معاون وزیر نیرو تصمیمات قابل توجهی برای حل مشکلات آبرسانی بوشهر در کوتاه مدت اتخاذ شد گفت: در این سفر اعتبارات قابل توجهی برای گذر از بحران کم آبی تخصیص یافت که امید است با اجرای این طرح‌ها و با مشارکت مشترکان آب در صرفه جویی بخشی از مشکلات استان بوشهر برطرف شود.

وی، با اشاره به اجرایی شدن طرح آب شیرین کن نیروگاه اتمی بوشهر افزود : این طرح با ظرفیت 70 هزار متر مکعب در روزامسال اجرایی می‌شود که با تلاش‌های انجام شده در مدت 36 ماه تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

استاندار بوشهر تاکید کرد: اجرای طرح تاسیسات آب شیرین کن در دلوار تنگستان، جم و عسلویه تسریع شود تا نیاز آبی مردم این مناطق تامین شود.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها