کد خبر: 726371
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۳
جلسه كميته فني فدراسيون بسكتبال ديروز در حالي برگزار شد كه مهران شاهين طبع هرگونه مذاكره با فدراسيون براي نشستن روي نيمكت تيم ملي را تكذيب كرد.
در شرايطي كه قرار بود ديروز تنها مليت سرمربي آينده تيم ملي بسكتبال مشخص شود، سرمربي جديد پتروشيمي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار داشت: «جلساتي كه ما با فدراسيون داريم درباره سرمربي تيم ‌ملي است نه من. صحبتي با من نشده و من ديدم كه امروز برخي از رسانه‌ها از اين ماجرا حرف زده‌اند. مذاكرات من با فدراسيون درباره بحث كلي سرمربي تيم ‌ملي است و من مأموريت دارم كه به همراه ديگر دوستان با مربيان خارجي مذاكره كنم. مأموريت به ما دادند كه به وسيله ارتباطاتمان با مربيان خارجي مذاكره كنيم و ما نيز مربياني را معرفي كرده‌ايم و هنوز هم فرصت داريم و فدراسيون پيگير مذاكره با مربيان خارجي است. مسئول اين هستيم كه رزومه‌هاي مربيان خارجي را در اختيار مسئولان فدراسيون قرار دهيم. نكته مهم اين است كه هر كمكي كه از عهده من برآيد براي تيم ‌ملي انجام مي‌دهم. ما به مربي نياز داريم كه رزومه و تخصصش در تيم ‌ملي است. آماده‌سازي تيم ‌ملي با تيم باشگاهي تفاوت‌هاي زيادي دارد. » شاهين طبع همچنين تجربه را مهم‌ترين فاكتور سرمربي آينده تيم ملي خواند: «مربي‌اي مي‌خواهيم كه با بازيكنان بزرگ كار كرده باشد.»  
  اولين پيروزي بسكتباليست‌هاي جوان در آسيا
تيم ملي بسكتبال جوانان ايران در ادامه رقابت‌هاي خود در مسابقه‌هاي قهرماني جهان براي كسب رده سيزدهمي به مصاف چين، قهرمان آسيا رفت كه در اين مسابقه با نتيجه 64 بر 59 حريفش را شكست داد و انتقام فينال آسيا را از چيني‌ها گرفت. در اين ديدار محمد يوسف‌وند با كسب 13 امتياز و انجام 15 ريباند تاثيرگذارترين بازيكن ميدان بود و نقش زيادي در برد ايران ايفا كرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار