وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اينكه در دنيا و مراكز علمي در مورد مضر بودن يا نبودن پارازيتها حرف و حديث زياد است، گفت: هر نوع گمانهزني در اين حوزه نيازمند سالها مشاهده و مطالعه است.
دكتر سيدحسن هاشمي با اشاره به گزارش تأثير پارازيتها بر سلامت به رئيسجمهوري افزود: گزارشهاي ارسالي به رئيسجمهوري در اين زمينه، مربوط به پنج تا شش ماه گذشته است.
وي درمورد رابطه پارازيتها با ميزان شيوع سرطان در كشورهاي مختلف گفت: در كشورهاي مختلفي كه در دورهاي خاص هم از موبايل استفاده نميكردند سرطان وجود داشته است.
وزير بهداشت با اشاره به مباحث مطرح شده در مورد پارازيتها در ماههاي گذشته افزود: در آن زمان بحث در مورد نبود استانداردهاي تعريف شده براي پارازيت بود تا سازمان ملي استاندارد، استانداردهاي لازم را در اين زمينه تعريف كند. بررسي آمار سرطان در برخي كشورها نشان ميدهد كه حتي كشورهايي كه مردم آنها بالاترين ميزان عمر را دارند از نظر ميزان ابتلا به سرطان در جايگاه بالايي قرار دارند.
وي خاطرنشان كرد: شايد استفاده از انواع پارازيتهايي كه براي مردم سؤال است، تقريباً در اين كشورها وجود نداشته، اما آنچه كه مطرح است بيشتر در حد گمانهزني است.