با همدلي و هم افزايي نيروهاي اطلاعاتي، امنيتي، انتظامي، نظامي و قضايي امنيت در سراسر كشور و مرزهاي ما بهصورت كامل و مثال زدني وجود دارد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، حجتالاسلام سيد محمود علوي روز گذشته در گردهمايي ائمه جمعه و جماعات استان يزدبا بيان اين خبر، اظهار داشت: تهديد در مرزهاي فيزيكي نيست بلكه ناامني در مرزهاي اعتقادي و فكري مردم ما به ويژه جوانان است. وزير اطلاعات تأكيد كرد: ممكن است گاهي اتفاقي در مرزها بيفتد و حتي يك گروه تروريستي بدون يونيفورم و پوشش خاص تحركاتي انجام دهند اما اين اقدام هيچ ارزش نظامي ندارد. علوي ادامه داد: در صورتي كه هر روز چنين اتفاقي ميافتاد آن را ميتوانستيم ناامني بگوييم ولي اينكه چند ماه يك مرتبه چنين اتفاقي ميافتد را نميتوان ناامني دانست.
وي اظهار داشت: در صورتي كه كوچكترين تحركي از سوي چنين افرادي افتاق افتد، چيزي نميگذرد كه دستهاي پليدي كه ناامني آفريدند و عزيزاني را به شهادت رساندند به دست توانمند نيروهاي اطلاعاتي، امنيتي، انتظامي و نظامي جمهوري اسلامي ايران به مجازات اعمال خود ميرسند. وزير اطلاعات ادامه داد: امنيت در مرزهاي كشور ما حاكم است و اگر كسي دست از پا خطا كند بدون شك نيروهاي جمهوري اسلامي ايران در سريعترين زمان آنها را سرجاي خودشان مينشانند. وي خاطرنشان كرد: اشراف اطلاعاتي سربازان گمنام امام زمان (عج) كوچكترين حركت داعش را تحت نظر خود قرار داده و آنها را از رسيدن به آرزويشان كه ايجاد ناامني در ايران است بازداشته است. وزير اطلاعات ادامه داد: سلطه و اشراف دستگاههاي امنيتي بهگونهاي است كه هم خود آنها با آرامش در حال فعاليت هستند و هم براي مردم و مسئولان ما آرامش ايجاد كردهاند.