کد خبر: 722055
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۴
مديرعامل بانك مسكن آخرين جزئيات وام 80 ميليوني مسكن را تشريح كرد
مدير عامل بانك مسكن با اعلام اينكه سقف وام‌هاي پرداختي از طريق صندوق پس‌انداز مسكن براي سال‌هاي بعد قابل افزايش است، از پيشنهاد افزايش وام 35 ميليوني خريد مسكن به 50 ميليون تومان به بانك مركزي خبر داد و گفت: تأهل، سرپرست خانواربودن و عدم استفاده از امكانات دولتي از جمله شروط پرداخت تسهيلات اين صندوق است، اين در حالي است كه اين وام خريد تنها به واحدهاي مسكوني كه از تاريخ پروانه ساختماني آنها بيش از هفت سال نگذشته باشد و از صدور پايان كار آنها نيز بيش از سه سال نگذشته باشد تعلق خواهد گرفت.
هادي غلامحسيني
مدير عامل بانك مسكن با اعلام اينكه سقف وام‌هاي پرداختي از طريق صندوق پس‌انداز مسكن براي سال‌هاي بعد قابل افزايش است، از پيشنهاد افزايش وام 35 ميليوني خريد مسكن به 50 ميليون تومان به بانك مركزي خبر داد و گفت: تأهل، سرپرست خانواربودن و عدم استفاده از امكانات دولتي از جمله شروط پرداخت تسهيلات اين صندوق است، اين در حالي است كه اين وام خريد تنها به واحدهاي مسكوني كه از تاريخ پروانه ساختماني آنها بيش از هفت سال نگذشته باشد و از صدور پايان كار آنها نيز بيش از سه سال نگذشته باشد تعلق خواهد گرفت.
به گزارش «جوان»، محمدهاشم بت‌شكن روز گذشته در نشستي خبري با اشاره به ابلاغ بخشنامه مربوط به صندوق پس‌انداز مسكن به تمامي شعب بانك مسكن اعلام كرد كه از امروز متقاضيان مي‌توانند براي افتتاح حساب اقدام كنند.
مديرعامل بانك مسكن با بيان اينكه نرخ سود تسهيلات وام 80 ميليوني خريد مسكن 14 درصد است و حداكثر دوره بازپرداخت آن 12 سال، گفت: اين وام شرايطي را براي خانه‌اولي‌ها فراهم مي‌كند كه زوجين بتوانند از اين وام استفاده كنند.
مديرعامل بانك مسكن با بيان اينكه سقف تسهيلات صندوق پس‌انداز يكم موقتي است و امكان دارد در زمان آتي بنا بر ملاحظاتي به‌طور مجدد با رشد همراه شود، تأكيد كرد: به درخواست متقاضيان اقساط اين وام مي‌تواند پلكاني باشد به طوري كه اقساط پلكاني ساده تا سقف 80 ميليون تومان ماهانه 937 هزار تومان، تا سقف 60 ميليون تومان 703 هزار تومان و براي 40 ميليون تومان 468 هزار خواهد بود.
بت‌شكن ادامه داد: سپرده‌گذاران حساب جوانان مي‌توانند پس از يك دوره شش ماهه انتظار با سپرده‌گذاري در صندوق پس‌انداز يكم از تسهيلات اين صندوق استفاده كنند.
وي ادامه داد: اين تسهيلات هم براي خريد و هم احداث واحد انفرادي است، ‌بنابراين اين تسهيلات هم تقاضا و هم عرضه را پوشش مي‌دهد.
وي با بيان اينكه حداكثر دوره سپرده‌گذاري در صندوق پس‌انداز مسكن شش دوره شش ماهه يعني سه ساله است، ‌گفت: حداقل متوسط موجودي در هر دوره شش ماهه با توجه به شهرهاي مختلف متفاوت است. به‌طور مثال حداقل متوسط موجودي در هر دوره با توجه به سقف تسهيلات، 5/13 ميليون براي تسهيلات 80 ميليون توماني، 10 ميليون براي وام 60 ميليون توماني و 6 ميليون و 700هزار تومان براي وام 40 ميليون توماني است. وي خاطرنشان كرد: در دوره سپرده گذاري سود به سپرده‌گذاران تعلق نمي‌گيرد اما در صورت انصراف سود تسهيلات 8 درصدي به سپرده‌گذاران پرداخت مي‌شود.
مديرعامل بانك مسكن گفت: از امروز تمامي شعب بانك مسكن آمادگي افتتاح اين حساب را دارند. بت‌شكن با بيان اينكه از متقاضيان تسهيلات صندوق يكم تعهدنامه‌اي مبني بر عدم استفاده از تسهيلات دولتي اخذ مي‌شود، افزود: ماهيت اين حساب يك تعهدي و برنامه‌اي است كه برخلاف ساير بانك‌ها كه از هركسي سپرده مي‌گيرند و به هر كسي كه بخواهند يا نخواهند وام مي‌دهند اما بانك مسكن متعهد است پس از دوره انتظار وام را پرداخت كند.

   اقساط وام صندوق پس‌انداز مسكن مي‌تواند پلكاني باشد

مديرعامل بانك مسكن همچنين با اشاره به ضوابط تعيين شده براي تسهيلات پرداختي از طريق صندوق پس‌انداز مسكن خاطرنشان كرد: اقساط مي‌تواند به درخواست متقاضي و بانك مسكن به صورت پلكاني باشد.
بت‌شكن همچنين از ايجاد تمهيداتي براي ورود افرادي كه در ساير سپرده‌گذاري‌هاي بانك مسكن به منظور دريافت تسهيلات شركت كرده‌اند، در صندوق پس‌انداز مسكن خبر داد و يادآور شد: امكاني را فراهم كرده‌ايم كه سپرده‌گذاراني كه قبلاً در حساب صندوق پس‌انداز مسكن و حساب جوانان سرمايه‌گذاري كرده‌اند بتوانند با يك دوره توقف شش ماهه از همين امسال در صندوق جديد پس‌انداز مسكن افتتاح حساب كنند.
به گفته وي سپرده‌گذاران در حساب صندوق پيشين مسكن و جوانان مي‌توانند بعد از شش ماه پيش‌رو در صندوق پس‌انداز مسكن مصوبه اخير شوراي پول و اعتبار با سقف 40 تا 80 ميليون تومان سپرده‌گذاري كنند.

   احتمال افزايش وام خريد 35 ميليوني مسكن

در حالي كه وام خريد مسكن در سال 1392 به 35 ميليون (با خريد اوراق) افزايش يافت و همراه با جعاله حدود 45 ميليون تومان براي افراد عادي و 50 ميليون تومان براي زوج‌هاي جوان مصوب شد، امروز مديرعامل بانك مسكن خبر داد كه پيشنهادي را به بانك مركزي ارائه كرده است كه براساس آن سقف خريد از طريق تسهيلات مسكن براي افراد عادي از 35 به 50‌ميليون و براي زوج‌هاي جوان از 50 به 60‌ميليون افزايش مي‌يابد. بت‌شكن يادآور شد: افزايش وام 35‌ميليوني اكنون در بانك مركزي در حال بررسي بوده و در صورت تصويب شوراي پول و اعتبار به اجرا در‌خواهد آمد.
وي با بيان اينكه بانك مسكن 45 درصد سهم پرداخت تسهيلات بخش مسكن و ساختمان را بر عهده داشته است، بيان كرد: در تسهيلات مشاركت مدني 95 هزار واحد مسكوني، 125هزار واحد مسكوني در بخش ساخت، در جعاله 123 هزار فقره و 578 هزار مسكن فروش اقساطي شده است.
مديرعامل بانك مسكن با بيان اينكه تا پايان سال گذشته 482 هزار ميليارد ريال قرارداد در طرح مسكن مهر امضا شد، گفت: از اين ميزان 440هزار ميليارد ريال توسط بانك مسكن تسهيلات پرداخت شده و تا پايان سال گذشته بيش از يك ميليون و 400 هزار واحد تقسيط و فروش اقساطي شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار