
استكبارستيزي از جمله وصيتهاي مهم امام خميني(ره) است و دليل امتناع عدهاي خاص از عمل به فرمايشهاي امام و رهبري در حيطه استكبارستيزي، ترس از چهره پوشالي دشمن است.
آيتالله محمدعلي موحدي كرماني، در گفت و گو با رسا با تأكيد بر اينكه بايد در عمل از خط و سيره حضرت امام پيروي كنيم، گفت: از ابتداي تشكيل نظام جمهوري اسلامي و از زمان پيروزي انقلاب، مسئولان و آحاد مختلف جامعه همواره بر پيروي از انديشههاي امام خميني(ره) و ادامه راه ايشان تأكيد داشتهاند اما ملاك براي داوري و معيار تعيين صحت و سقم اين ادعاها، پيروي از ولايت فقيه و عمل به منويات ايشان است. وي افزود: در مجموع، اطاعت از فرامين رهبري همواره آشكار كننده چهره منافقان و معين كننده عيار دوستي دوستان بوده است.
امام جمعه موقت تهران در ادامه با اشاره به عدهاي كه به رغم ادعاي پيروي از انديشههاي امام راحل (ره)، درعمل از اجراي وصيتهاي مهم و راهبردي آن امام سر باز ميزنند، تأكيد كرد: استكبارستيزي از جمله وصيتهاي مهم امام خميني(ره) است و دليل امتناع اين عده خاص از عمل به فرمايشهاي امام و رهبر معظم انقلاب در حيطه استكبارستيزي، ميتواند ترس از چهره پوشالي دشمن باشد. امام جمعه موقت تهران ادامه داد: اگر تقوا و خوف از خدا در دل اينها وجود داشت، ديگر مرعوب تهديدها و قدرت نماييهاي پوچ استكبار جهاني نميشدند؛ البته ان شاء الله دليل اصلي، همين ترس و نداشتن تقوا باشد چراكه اگر زد و بندهاي سياسي و توطئه و خيانت هم دركار باشد كه ديگر اعظم فجايع است. وي در پاسخ به اين سؤال كه هدف اين گروههاي مرعوب، از تعامل با دشمن چيست، تصريح كرد: هدف، براندازي نظام است؛ اينكه نظام استحاله و روح استكبارستيزي و ظلم ستيزي آن برچيده شود كه بحمدالله ملت و رهبر انقلاب اجازه نخواهند داد.
آيتالله موحدي كرماني خاطرنشان كرد: كارنامه درخشان ملت تا هنگامي درخشان ميماند كه همچنان پشتيبان ولي فقيه خود باشند؛ وظيفه مردم در حراست از انقلاب اسلامي اين است كه لحظهاي از اطاعت فرمان ولايت فقيه كوتاهي نكنند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود توطئههاي دشمن در بدنام كردن رهبري و روحانيت را بيتأثير خواند و افزود: دشمن در حال حاضر براي بدنام كردن و به انزوا كشاندن روحانيت در جامعه ايران، سعي ميكند عدهاي روحاني نما را جايگزين مقام شامخ روحانيت شيعه كند.