کد خبر: 719153
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷
ولايتي در ديدار با بشار اسد:
بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه و دكتر علي اكبر ولايتي مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامي در امور بين‌الملل ديروز در دمشق ديدار و راه‌هاي مبارزه با تروريسم و افراط‌گرايي را بررسي كردند.
بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه و دكتر علي اكبر ولايتي مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامي در امور بين‌الملل ديروز در دمشق ديدار و راه‌هاي مبارزه با تروريسم و افراط‌گرايي را بررسي كردند.
به گزارش ايرنا، دكتر ولايتي بعد از سفر به لبنان، سه‌شنبه از مرز زميني وارد سوريه شد و در اولين برنامه كاري خود با بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه ديدار و گفت وگو كرد. دو طرف در اين ديدار همچنين مواضع و اقدامات برخي كشورها در ايجاد تفرقه و گسترش ظلم و جنايت در منطقه و موضوعات بين‌المللي را بررسي كردند. در ابتداي اين ديدار بشار اسد ضمن خوشامدگويي به مشاور مقام معظم رهبري در امور بين‌الملل، از برگزاري اين ديدار ابراز خرسندي كرد و سفر دكتر ولايتي به دمشق را داراي پيام سياسي مشخص دانست. رئيس‌جمهور سوريه گفت: با توجه به جايگاه شما در تاريخ سياسي جمهوري اسلامي ايران و همچنين مشاورت رهبر معظم انقلاب اسلامي، اين سفر مي‌تواند آثار ارزشمندي را به دنبال داشته باشد. بشار اسد با تشكر و تقدير از رهبري انقلاب، مسئولان و مردم ايران در حمايت از مقاومت مردم و دولت كشورش گفت: محور مقاومت در منطقه شكل گرفته و كسي نمي‌تواند آن را در هم بشكند و بي‌ترديد به پيروزي خواهيم رسيد. وي اظهار داشت:البته بدون حمايت‌هاي جمهوري اسلامي ايران، اين توفيقات امكانپذير نبود و پيروزي در برابر تروريسم، برخي قدرت‌هاي منطقه، تفكرات تفرقه‌افكنانه، افراط‌گرايي، پيروزي ايران و سوريه است.
دكتر ولايتي هم ضمن ابراز خرسندي از اين ديدار و تبريك پيروزي‌هاي اخير به دست آمده به ويژه در منطقه القلمون گفت: ترديد نداريم كه در اثر مقاومت دولت و ملت سوريه، جبهه مقاومت و شخص جنابعالي امروز بي‌ترديد سوريه در جايگاه بهتري نسبت به ابتداي بحران قرار دارد. مشاور رهبر معظم انقلاب اسلامي در امور بين‌الملل افزود: تمام اين بحران به دليل نقش تعيين‌كننده سوريه در محور مقاومت محسوب مي‌شود و به رغم آنكه تصور مي‌كردند سوريه بيش از سه تا چهار هفته دوام نخواهد يافت امروز بيش از چهار سال است كه مقاومت كرده و روز به روز بر قدرت آن افزوده مي‌شود و توفيقات بيشتري را به دست مي‌آورد. رئيس مركز تحقيقات استراتژيك مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به توهمات ايجاد شده در برخي از كشور‌هاي منطقه و ديگر كشورهايي كه در جهت تعليم، تجهيز و اعزام گروه‌هاي تروريستي فعاليت مي‌كنند، تصريح كرد: اين اقدامات بي‌ترديد دامن خود اين كشورها را خواهد گرفت و توهمات و تصورات شوم آنان براي تسلط بر منطقه و ايجاد تفرقه و حتي تجزيه برخي از كشورها هرگز تعبير نخواهد شد. دكتر ولايتي تأكيد كرد كه جمهوري اسلامي ايران مانند هميشه در كنار مقاومت دولت و مردم سوريه حضور خواهد داشت.
منبع: ایرنا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار