کد خبر: 703425
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۵۸
مذاكرات هسته‌اي تنها يك نوع بازي است كه غربي‌ها به راه انداخته‌اند و آنها در مسير مذاكرات تنها به منافع خود فكر مي‌كنند.
به گزارش مهر، حجت‌الاسلام حيدر مصلحي، وزير سابق اطلاعات جمهوري اسلامي ايران در دولت دهم شامگاه پنج‌شنبه در همايش فجر بيداري در تالار همايش‌هاي آستان قدس رضوي با اشاره به اينكه غني‌سازي ۲۰درصد در حوزه درمان كاربرد دارد و يكي از نياز‌هاي كشور است، بيان كرد: در زماني كه ذخاير ما به منظور استفاده در حوزه پزشكي رو به اتمام بود به دنيا اعلام كرديم كه ذخاير ۲۰ درصد ما روبه اتمام است و نيازمند غني‌سازي هستيم.
وي ادامه داد: با وجود اعلام به اين نياز اما غربي‌ها با ايجاد جنگ رواني در دنيا برآن شدند تا ملت ايران را تضعيف كنند و حتي آنها خواستار اين بودند تا ذخاير موجود غني‌سازي كشور به فرانسه منتقل و در آنجا ذخيره شود. وي با اشاره به اينكه مشكل امريكايي‌ها غني‌سازي نيست، بيان كرد: مشكل آنها انقلاب اسلامي و روحيه استكبارستيزي مردم ما است.
حجت‌الاسلام مصلحي با بيان اينكه استكبار جهاني براي به زانو در‌آوردن اين ملت تاكنون به صد‌ها حيله و توطئه متوسل شده است، بيان كرد: دنياي استكبار به ويژه امريكايي‌ها و صهيونيست‌ها به دليل اينكه در جنگ سخت موفقيتي در برابر سپاه اسلام كسب نكردند لذا جنگ نرم را در دستور كار خود قرار دادند. وزير اطلاعات دولت دهم همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با تأكيد بر اينكه بايد بني‌اميه‌هاي امروز را شناخت، ادامه داد: بني‌اميه‌هاي امروز همان افرادي هستند كه متأسفانه در گذشته در پيروزي انقلاب اسلامي نقش داشتند اما در حال حاضر در جبهه امريكا قرار گرفته و به طرق مختلف عليه نظام تبليغ مي‌كنند. مصلحي خاطرنشان ساخت: تبليغ رسمي عليه نظام، تشكيك در مشروعيت اصل ولايت فقيه، القاي وجود استبداد و زير سؤال بردن مشروعيت حكومت ديني و محاربه با نظام از جمله محور‌هاي مبارزه اين افراد ضد انقلاب و با حمايت امريكا است. وي ادامه داد: آنها با القاي اين موضوع كه حقوق بشر در جمهوري اسلامي نقض مي‌شود يا با سياه‌نمايي نسبت به حكومت اسلامي و ترويج عقايد و نظرياتي همچون جدايي دين از سياست عليه مباني دين اسلام و نظام تبليغ مي‌كنند و مردم و عقايد آنها را مسخره مي‌كنند. مصلحي بيان كرد: زير سؤال بردن عملكرد امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب و تشويق مسئولان نظام به خروج از حكومت از ديگر محورهاي تهديد عليه نظام توسط اين افراد است. وي با بيان اينكه زير سؤال بردن عملكرد امام راحل و مقام معظم رهبري، تهاجم دشمن در جنگ نرم عليه جمهوري اسلامي است، ادامه داد: ملت ايران در راهپيمايي يوم‌الله ۲۲ بهمن به جهانيان نشان دادند كه هرچه توطئه‌ها و فشارهاي دشمنان و دنياي استكبار بيشتر شود مقاومت و ايستادگي آنها نيز بيشتر مي‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار