
به گزارش خبرنگار ما، بعدازظهر دهم بهمن ماه مأموران كلانتري حسنآباد از كشف جسد مرد ناشناسي در زمينهاي كشاورزي جاده لوله گاز با خبر و در محل حاضر شدند.
بررسيها نشان داد مقتول چند روز قبل در حالي كه با شليك گلوله به قتل رسيده بود در محل دفن شده و حيوانات وحشي آن را بيرون كشيده و اهالي هم با ديدن جسد پليس را با خبر كرده بودند. بررسي اوراق شناسايي كه همراه مقتول بود، هويت او به نام عزتالله - 35 ساله شناسايي شد.
بعد از آن جسد به دستور قاضي به پزشكي قانوني منتقل شد و كارآگاهان اداره دهم پليس آگاهي مأمور رسيدگي به پرونده شدند. كارآگاهان در بررسي محل كشف جسد، چند پوكه گلوله شليك شده از اسلحه جنگي كلاشنيكف كشف كردند.
در شاخه ديگري از بررسيها كارآگاهان بعد از شناسايي خانواده مقتول متوجه شدند كه عزتالله از مدتي قبل از سوي باجناقش كه مرد 22 سالهاي به نام رضا بود تهديد شده بود. از آنجا كه احتمال ميرفت رضا در جريان قتل نقش داشته باشد، راهي خانه او شدند اما فهميدند كه بعد از حادثه از محل گريخته است. كارآگاهان سرانجام ساعت يك بامداد يازدهم بهمن، متهم را در مخفيگاهش در حسنآباد دستگير كردند. رضا در بازجوييها به قتل اقرار كرد و گفت: مدتها بود كه من و عزتالله با هم اختلاف داشتيم و چندبار هم درگير شده بوديم.
چند روز قبل من به يكي از استانهاي غربي رفتم و يك اسلحه خريدم. وقتي برگشتم آن را داخل موتورم جاسازي كردم تا اينكه شب حادثه به خانه عزتالله رفتم و به او گفتم مقداري طلا و جواهرات زيرخاكي پيدا كردهام. به اين بهانه او را به بيابانهاي اطراف حسنآباد بردم. وقتي رسيديم بدون اينكه متوجه شود اسلحه را درآوردم و در يك لحظه به حالت رگباري چند گلوله به سمت او شليك و جسدش را زير خاك پنهان كردم و از آنجا دور شدم. پس از اعترافات متهم كارآگاهان اسلحه را از داخل موتور سه چرخ او كه از آن براي انتقال بار استفاده ميكرد، كشف كردند.
سرهنگ كارآگاه آريا حاجيزاده معاون مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي تهران با اشاره به اظهارات ضد و نقيض متهم در رابطه با انگيزه جنايت از بازداشت موقت وي خبر داد و گفت: بازجوييها از متهم جهت تكميل پرونده و شناسايي انگيزه اصلي جنايت توسط كارآگاهان اداره دهم ويژه قتل پليس آگاهي تهران همچنان ادامه دارد.