يك گروه از اصلاحطلبان همچنان در حال و هواي فتنه هستند و قطعاً راه به جايي نميبرند و مردم آنها را نخواهند پذيرفت.
به گزارش تسنيم، اسدالله بادامچيان در يك مناظره راديويي با موضوع شكلگيري احزاب جديد در جريانهاي سياسي اصولگرا و اصلاحطلب با اشاره به كاركرد احزاب در كشور افزود: در يك نظام آزاد در چارچوب عقل، علم، فقه و قانون ايجاد احزاب جديد كه داراي ديدگاههاي مختلفي باشند، امر مفيدي است و به طور كلي معتقدم تكثر احزاب ارزشمحور، خدامحور و الهيمحور مورد قبول است، به شرطي كه با هم دعوا و درگيري نداشته باشند، ولي اگر احزاب جديد صرفاً براي كسب قدرت ايجاد شوند، اين موضوع مورد قبول نيست.
اين فعال سياسي اصولگرا با تأكيد بر اينكه به رغم فعاليت احزاب اين مردم هستند كه انتخاب نهايي را انجام ميدهند، تصريح كرد: به طور طبيعي احزاب جديد در هر جامعهاي ايجاد ميشوند و كسي نميتواند جلوي آن را بگيرد. بادامچيان با بيان اينكه نسل جوان كه در عرصه سياست وارد شده داراي نشاط است و بايد از اين نشاط استفاده كرد، در اين زمينه تصريح كرد: آنها ميگويند ما ميخواهيم با استفاده از مكانيسمهاي حزبي حرف خودمان را بزنيم و ما نيز از نظر عقلي و ديني نميتوانيم به آنها بگوييم كه شما جمع نشويد و حرف نزنيد.
اين فعال سياسي گفت: مهم اين است كه احزاب جديدي كه تشكيل ميشوند، استقلال كشور را به خطر نيندازند، در چارچوب قانون عمل كنند و توطئهگر نباشند. وي با تأكيد بر اينكه در كشور ما حاكميت احزاب وجود ندارد، ادامه داد: احزاب در ايجاد رقابتهاي انتخاباتي مؤثر هستند ولي همانطور كه اشاره كردم، نبايد همه چيز را در قالب احزاب خلاصه كرد. اين فعال سياسي اصولگرا با تقسيمبندي جريان اصلاحات ادامه داد: يك گروه از آنها همچنان در حال و هواي فتنه هستند و قطعاً راه به جايي نميبرند و مردم آنها را نخواهند پذيرفت، البته در جريان اصلاحات، افرادي نيز هستند كه در درون نظام قرار دارند و در اين چارچوب حركت ميكنند.