
رئيس مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه ايران با حفظ اصول و معيارهاي منطقي به مذاكرات هستهاي ادامه ميدهد، گفت: اگر بهانهجوييهاي واهي نباشد دستيابي به توافق هستهاي دور از انتظار نيست.
به گزارش تسنيم، علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي در ديدار «پوسيچ»، معاون اول نخستوزير و وزير امور خارجه كرواسي، روابط ايران و كرواسي را خوب و برخوردار از پيشينه طولاني خواند و افزود: ايران و كرواسي از ظرفيتهاي فراواني براي توسعه مناسبات خود در عرصههاي سياسي، اقتصادي و صنعتي برخوردارند كه ميبايست از آنها استفاده كرد. وي بر اين اساس با بيان ضرورت ايفاي نقش مجالس دو كشور در تسهيل روند گسترش همكاريهاي فيمابين بر آمادگي مجلس براي كمك به رشد مناسبات در تمام زمينههاي مورد علاقه تأكيد كرد.
رئيس مجلس در بخش ديگري از سخنانش به موضوع مذاكرات هستهاي ايران نيز اشاره و تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران كمافيالسابق با حفظ اصول و معيارهاي منطقي خود به مذاكرات ادامه ميدهد و چنانچه بهانهجوييهاي واهي در كار نباشد، دستيابي به توافق دور از انتظار نخواهد بود.
همچنين «پوسيچ»، معاون اول نخستوزير و وزير امور خارجه كرواسي نيز در اين ديدار با ابراز خرسندي از سفر به ايران و ديدار با مسئولان ايراني گفت: كرواسي نسبت به گسترش مناسبات و همكاريهاي خود در زمينههاي مختلف سياسي، پارلماني، اقتصادي، تجاري و صنعتي با ايران اهتمام دارد.
وي افزود: اميدواريم با پشتكار و اراده طرفهاي مذاكره، موضوع هستهاي ايران به نحوي عادلانه و منصفانه و در جهت گسترش صلح و ثبات در جهان حل و فصل شود و كرواسي به عنوان يك كشور جديد عضو اتحاديه اروپا آماده همكاري براي پيشبرد گفتوگوها است.
وزير خارجه كرواسي در ادامه از تروريسم داعش به عنوان پديدهاي خطرناك ياد كرد و افزود: تاكنون ائتلاف جدي و منسجمي براي مقابله با فعاليتهاي گسترش يافته داعش در مناطق درگير از سوي جامعه بينالملل صورت نگرفته و اتخاذ روشهاي منسجم و محكم براي مقابله با تروريسم گروههاي افراطي از جمله داعش، ضرورت دارد. «پوسيچ» در پايان خواستار افزايش ارتباطات پارلماني در جهت تسهيل مبادلات تجاري و سرمايهگذاريهاي صنعتي و پتروشيمي مشترك بين دو كشور شد.