کد خبر: 699741
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۶
مديركل فرهنگي و هنري وزارت آموزش و پرورش از ارائه بن‌هاي تخفيف ۴۰۰ تا ۶۰۰ هزار توماني شهرداري به مدارس جهت استفاده در نمايشگاه ياد يار مهربان خبر داد.

 مهدي علي‌اكبرزاده با اعلام اينكه دوازدهمين نمايشگاه ياد يارمهربان آغاز شده است، گفت: اين نمايشگاه با همكاري وزارت آموزش و پرورش، اداره كل آموزش و پرورش شهر تهران و سازمان فرهنگي هنري شهرداري تهران برگزار شده است.

 وي با بيان اينكه چندين سال است كه نمايشگاه ياد يار مهربان برگزار مي‌شود، خاطرنشان كرد: اين نمايشگاه بيشتر در جهت تجهيز كتابخانه‌هاي مدارس برگزار مي‌شود كه تخفيف ويژه‌اي هم از سوي شهرداري پيش‌بيني مي‌شود. 

مديركل فرهنگي و هنري وزارت آموزش و پرورش تصريح كرد: شهرداري تهران بن‌هاي تخفيف براي هر مدرسه در نظر گرفته است كه از 400 تا 600 هزار تومان است كه مدارس، پژوهش‌سراهاي آموزش و پرورش و كانون‌هاي فرهنگي و تربيتي آموزش و پرورش مي‌توانند از آن استفاده كنند.  وي گفت: به مديران مدارس توصيه شده است كه به همراه سه نفر از اعضاي شوراي دانش‌آموزي مدرسه براي تهيه كتاب در اين نمايشگاه حضور پيدا كنند.  لازم به ذكر است دوازدهمين نمايشگاه ياد يار مهربان تا هفتم بهمن ماه در بوستان گفت‌وگوي تهران داير است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار