کد خبر: 692288
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰
زیر سایه بی توجهی مسئولین
کالاهای صهیونیستی به راحتی در مغازه ها تبلیغ می شود و هیچ مسئولی بر آن نظارت ندارد.
 
به گزارش خبرنگار سیاسی پایگاه خبری شهدای ایران؛ در حالی که در هر راهپیمایی ملت ایران مشت هایشان را گره می زنند و فریاد مرگ بر اسرائیل سر می دهند و انزجار خود را از رژیم صهیونیستی اعلام می کنند؛ کالاهای صهیونیستی به راحتی در مغازه ها تبلیغ می شود و هیچ مسئولی بر آن نظارت ندارد.

تبلیغ کالای صهیونیستی روی تابلوی مغازه+عکس

بنا بر این گزارش مقام معظم رهبری در دیدار با آیت الله علم الهدی تاکید کرده بودند که ایران نباید مروج کالاهای صهیونیستی باشد.اما در سایه عدم نظارت صحیح، بسیاری از مغازه ها با استفاده از تابلوی نوشابه کوکاکولا اقدام به ترویج و تبلیغ کالای صهیونیستی و همچنین تبدیل کردن مغازه خود به نمایندگی انحصاری آن نوشیدنی نموده اند تا جایی که به ندرت می توان در فروشگاه ها و مغازه ها حتی نمونه ای از نوشیدنی و نوشابه های شرکت های زمزم و نوشاب و ... که تولید داخل کشور است مشاهده نمود.

تبلیغ کالای صهیونیستی روی تابلوی مغازه+عکس

اداره مرکزی کوکاکولا در سال 2001 میزبان اتاق بازرگانی امریکایی - اسرائیلی شد و نکته قابل توجه این است که کوکاکولا برنامه ای آموزشی برای کارگرانش بر پایه برخورد صهیونیسم- عرب ترتیب داده و محتویات این دوره توسط رژیم صهیونیستی و یک آژانس یهودی تهیه و تنظیم می شود.

بسیاری از افراد با توجه به اینکه تولید این نوشابه ها در داخل کشور انجام می شود شاید متوجه تحت لیسانس بودن این نوشابه نشوند و موضوع تحریم این کالا را نیز بی اهمیت بپندارند اما نگاهی به نوشته های ریز موجود در تبلیغات این نوشابه نشان می دهد که این نوشابه تحت لیسانس کوکاکولا بوده و سالیانه طبق قرارداد باید مبالغی از سهم فروش این کالا به اداره مرکزی کوکاکولا پرداخت شود.



همچنین با توجه به جزئیات نوشته شده روی نوشابه های فانتا، میراندا، کولا می توان دریافت که همگی تحت لیسانس کوکا کولا بوده و سهم در آمد آن نصیب این کارخانه می شود.


تبلیغ کالای صهیونیستی روی تابلوی مغازه+عکس

تبلیغ کالای صهیونیستی روی تابلوی مغازه+عکس

تبلیغ کالای صهیونیستی روی تابلوی مغازه+عکس



حال باید پرسید به راستی چرا فروشندگان و عرضه کنندگان نوشیدنی ها در میان حجم کالاهای ایرانی کالایی را تبلیغ می کنند که در آمد حاصل از آن به جیب رژیم نامشروعی می رود که همان پول را جهت ریختن خون هزاران کودک مظلوم در فلسطین مصروف می دارد و مسئولین چرا تاکنون حتی قدمی کوچک در راستای جلوگیری از عرضه و تبلیغ کالاهای صهیونسیتی که همواره مورد تحریم و انزجار ملت قرار گرفته است برنداشته اند؟

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
SQR
|
United States
|
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۵
0
0
...
واقعا ...
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار