کد خبر: 691916
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۶
مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های ایلام گفت: حجم سنگین ترافیک موجب کند شدن ورود اتوبوس‌ها به پایانه مرزی مهران جهت انتقال زائران شده است.
 ایسنا: مدیرکل حمل‌ونقل و پایانه‌های ایلام گفت: حجم سنگین ترافیک موجب کند شدن ورود اتوبوس‌ها به پایانه مرزی مهران جهت انتقال زائران شده است.

«مهرداد جهانی» اظهار کرد: در مرز مهران کمبود اتوبوس نداریم، اما با توجه حجم ترافیک اتوبوس‌هایی که برای انتقال زائران در نظر گرفته شده است، به‌کندی وارد پایانه مرزی می‌شوند.

وی بابیان اینکه روزانه 2 هزار و 500 دستگاه اتوبوس برای انتقال زوار وارد پایانه مرزی مهران شده‌اند، افزود: تاکنون بیش از 400 هزار نفر زائر از این مرز به کشور وارد و به استان‌های خود منتقل شده‌اند.

جهانی ادامه داد: استان ایلام جاده مناسب برای تردد این تعداد اتوبوس ندارد، اما با مدیریت همه دستگاه‌ها و تلاش شبانه‌روزی این کمبودها جبران شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار