کد خبر: 691441
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۰۰
پس از اينكه نيروهاي امنيتي رژيم صهيونيستي يك وزير تشكيلات خودگران فلسطين را در كرانه باختري به شهادت رساندند محمود عباس سه روز اعلام عزاي عمومي كرد و روابط امنيتي با اين رژيم را به حالت تعليق در آورد.
پس از اينكه نيروهاي امنيتي رژيم صهيونيستي يك وزير تشكيلات خودگران فلسطين را در كرانه باختري به شهادت رساندند محمود عباس سه روز اعلام عزاي عمومي كرد و روابط امنيتي با اين رژيم را به حالت تعليق در آورد.
زياد ابوعين وزير مسئول مقاومت در برابر ساخت ديوار حايل و شهرك‌سازي در سرزمين‌هاي اشغالي روز چهارشنبه در تهاجم نيروهاي امنيتي رژيم صهيونيستي به تظاهرات فلسطينيان در كرانه باختري زخمي شده بود كه بر اثر جراحات و صدمات وارد شده به شهادت رسيد. گاردين به نقل از منابع فلسطيني گزارش داد كه ابوعين مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود. وبگاه خبري فلسطين اليوم نيز نوشت، در پي تظاهراتي كه در رام‌الله در اعتراض به شهرك‌سازي رژيم اسرائيل شكل گرفت، وزير امور ديوار حائل و شهرك‌سازي نيز در بين تظاهر‌ات‌كنندگان حضور داشت و در پي ضربه قنداق تفنگ يك سرباز صهيونيستي ابتدا دچار حالت خفگي شد اما پس از دقايقي به شهادت رسيد. بر اساس گزارش گاردين، وي به صورت مداوم در اين تظاهرات شركت مي‌كرد و سازماندهي اين تظاهرات را به عهده داشت.
‏  آخرين سخنان ابوعين قبل از شهادت
«زياد محمد احمد ابو عين» در سال 1959 متولد شد و به مدت 13 سال در زندان‌هاي امريكايي و اسرائيلي در اسارت به سر برد و نخستين بازداشتي عربي ـ فلسطيني بود كه امريكا در سال 1981 وي را به اسرائيل تحويل داد و 7 قطعنامه نيز از سوي سازمان ملل صادر و طي آن از امريكا خواسته شده بود وي را آزاد نمايد.   ابوعين پيش از شهادت به خبرنگار اسكاي نيوز گفت:«آنچه عليه ملت فلسطين روي مي‌دهد تروريسم است، اين زمين فلسطين است و ما آن را زير كشت خواهيم برد، چه اشغالگران بخواهند و چه نخواهند. » زياد ابوعين همچنين گفت:«باند‌هاي شهرك نشينان و مافياي اشغالگران تلاش مي‌كنند به زمين‌هاي فلسطين تعرض كنند.  اين راهپيمايي 100 درصد مسالمت آميز بوده و خارجي‌ها و شخصيت‌هاي بين‌المللي نيز در آن مشاركت دارند، شما مشاهده كرديد كه چگونه آنان شروع به تيراندازي كردند. » در همين حال، گاردين به نقل از يك مقام فلسطيني نوشت:«او يكي از معدود انسان‌هايي بود كه هيچ دشمني نداشت اما دوست‌هاي زيادي داشت. . . اين حادثه‌اي بزرگ است و صرفا يك قتل معمولي نيست بلكه خيلي‌ چيزها را تغيير خواهد داد.»
   اعلام 3 روز عزاي عمومي
در پي اين اتفاق «محمود عباس» رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين ضمن اعلام سه روز عزاي عمومي، اظهار داشت:«شهادت زياد ابوعين وحشيگري محض است و ما از طريق دادگاه بين‌المللي، اسرائيل را در پي اين جنايت محاكمه خواهيم كرد. » عباس افزود:«نمي‌توان بر اين جريان سكوت كرد و تمام تدابير و اقدامات لازم براي تحقيق در اين مورد را به كار خواهيم گرفت.» وي ادامه تعرض‌هاي اسرائيلي بر ملت فلسطين را به شدت محكوم كرد.   از سوي ديگر شبكه خبري الجزيره قطر اعلام كرد كه تشكيلات خودگردان فلسطين هماهنگي امنيتي با رژيم صهيونيستي را متوقف كرد.  
  بازداشت يك امريكايي
پليس رژيم صهيونيستي اعلام كرد، يك مرد امريكايي را به اتهام حمل سلاح بازداشت كرده است كه قصد حمله به اماكن مقدس اسلامي را داشت. به گزارش بي‌بي‌سي، ليويكس روز دوشنبه متهم شد با همدستي هم اتاقي‌اش كه يك سرباز اسرائيلي است براي دزديدن 1.4 كيلوگرم مواد منفجره از ارتش اسرائيل اقدام كرده. ديگر اتهام او اقامت غيرقانوني در اسرائيل است. وكيل ليويكس گفت كه مقام‌هاي اسرائيلي در مورد عواقب امنيتي اين پرونده اغراق كرده‌اند. در ادعانامه عليه او آمده است كه ليويكس همچنين درباره «عقايد منفي‌اش نسبت به جمعيت عرب اسرائيل و تمايل خود براي آسيب رساندن به اماكن مقدس مسلمانان در اسرائيل سخن گفت. »
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار