کد خبر: 690950
تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۴۹
استان مرکزی حائز رتبه اول کشور در کاهش تعداد تصادفات وسایط نقلیه در هفت ماه گذشته شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی گفت:  این استان ظرف هفت ماه گذشته در بین 31 استان کشور از نظر کاهش تعداد تصادفات وسایط نقلیه، رتبه اول کشور و از نظر درصد تصادفات رتبه سوم کشور را کسب کرد.

مهدی زندیه‌وکیلی افزود: این توفیق کم‌نظیر مرهون توجه خاص و تأکیدات مدیریت ارشد استان مبنی بر اهمیت حفظ جان مردم و ضرورت کاهش خسارات مادی و معنوی ناشی از بروز حوادث جاده‌ها و تصادفات درون‌شهری و به تبع آن تلاش دستگاه‌ها و ارگان‌های مرتبط با بحث ترافیک و همچنین توجه بیشتر مردم شریف به رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی صورت گرفته است.

وی گفت: در جلساتی که در این رابطه با حضور استاندار مرکزی برگزار شد، اعضای شورای ترافیک استان موظف شد برای پیشگیری از تصادفات و کاهش خسارات ناشی از تصادفات به ویژه حفظ جان مصدومین با تمام امکانات و جدیت لازم وارد عمل شوند.

زندیه‌وکیلی افزود: از جمله اقدامات صورت گرفته در بخش ترافیک و حمل و نقل جاده‌ای که منجر به کاهش تصادفات شده، می‌توان به حضور فعال و شبانه‌روزی پلیس راه و پلیس راهور در محورهای مواصلاتی و سطح شهرها، توجه به وضعیت ایمنی راه‌ها، آشکارسازی نقاط حادثه‌خیز محورها و سایر اقدامات راهداری به علاوه تلاش‌های مجدانه شهرداری‌های استان در راستای اصلاح هندسی و ایمن‌سازی معابر و همچنین توجه مردم استان به رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی اشاره کرد.

رئیس شورای ترافیک استان مرکزی از آمادگی نیروهای انتظامی و عوامل امدادی برای مقابله با مخاطرات ناشی از فصل سرما در سطح استان خبر داد .

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار