جلیل بشارتی در دیدار با نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد اظهار داشت: پل سررک در تابستان سال آینده به بهره برداری کامل خواهد رسید.
وی ادامه داد: کار احداث این پل از مدتها پیش اغاز ودر حال حاضر 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. .
وی با اشاره به اینکه توجه کردن به مناطق محروم از وظایف ما به شمار می آید تصریح کرد: رسالتهای این ستاد و بنیاد برکت پرداخت و محرومیتزدایی و توجه ویژه به استانهای محروم است.
بشارتی بیان داشت: كمك و همياري براي بهبود و ارتقاء توانمندي اقتصادي و كارآفريني افراد، گروهها و واحدهاي كسب و كار مستعد فعـاليت و فاقد دانش و مهارت لازم در مناطق كـمتر توسعه يافته و محروم و تلاش در راسـتاي تحقـق اهــداف سـند چشـم انداز جمـهوري اسلامي ايران از اهداف تاسیس بنیاد برکت می باشد
وی اذعان داشت: بنياد بركت، مجموعهاي است تحت حمايت ستاد اجرائي فرمان حضرت امام(ره) كه در راستاي تحقق و عینیت بخشیدن به رهنمودها و دستورات مقام معظم رهبري تشكيل شده است.