کد خبر: 689126
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۸
رئيس شوراي رقابت با بيان اينكه شركت‌هاي خودروساز موظف هستند تا پايان سال تمام تعهدات خود را در خودروي تندر ۹۰ نسبت به مشتريان خود انجام دهند، گفت: شوراي رقابت به جد اين موضوع را پيگيري و بازرسي‌هايي را از شركت‌هاي خودروساز انجام مي‌دهد.
رئيس شوراي رقابت با بيان اينكه شركت‌هاي خودروساز موظف هستند تا پايان سال تمام تعهدات خود را در خودروي تندر ۹۰ نسبت به مشتريان خود انجام دهند، گفت: شوراي رقابت به جد اين موضوع را پيگيري و بازرسي‌هايي را از شركت‌هاي خودروساز انجام مي‌دهد.
رضا شيوا در گفت‌وگو با «تسنيم» در رابطه با جزئيات آخرين جلسه شوراي رقابت كه با موضوع قيمت گذاري سه خودروي جديد شركت‌هاي خودروساز برگزار شده بود، اظهار داشت: متأسفانه اطلاعات خودروسازان براي تعيين قيمت دنا كافي نبود به همين منظور قرار شد اطلاعات ديگري براي قيمت‌گذاري اين خودرو به شوراي رقابت ارسال و نهايت در جلسه اين هفته قيمت دنا را تعيين تكليف كنيم.
وي با اشاره به اينكه هنوز شوراي رقابت فرصتي را براي تعيين تكليف قيمت دو مدل از خودروهاي MVM پيدا نكرده است، افزود: شركت سايپا هنوز اطلاعات خودروهاي جديد خود را به شوراي رقابت ارسال نكرده است البته به نظر مي‌رسد سايپا عجله‌اي هم براي ارسال اطلاعات خودروهاي جديد خود به شوراي رقابت ندارد.
رئيس شوراي رقابت در رابطه با خودروي تندر 90 كه اين روزها با افزايش قيمت در سطح بازار روبه‌رو شده است نيز گفت: شركت‌هاي خودروساز موظف هستند تا پايان سال تمام تعهدات خود را در خودروي تندر 90 نسبت به مشتريان خود انجام دهند.
شيوا با اعلام اينكه شركت‌هاي خودروساز در حال حاضر به هيچ عنوان نبايد به فروش نقدي تندر 90 بپردازند، افزود: تا زماني كه قرارداد محكمي با رنو پارس نماينده شركت رنو در ايران منعقد نشده است نبايد تعهدات جديدي در فروش اين خودرو در قبال مشتريان ايجاد كرد.
وي در پاسخ به اين پرسش كه برخي از فعالان بازار معتقدند در انبار شركت پارس خودرو تندر 90 به تعداد زيادي وجود دارد اما اين شركت حاضر به عرضه اين خودروها در سطح بازار نيست، اظهار داشت: شوراي رقابت به جد اين موضوع را پيگيري و بازرسي‌هايي را از شركت‌هاي خودروساز انجام مي‌دهد. هيچ شركتي نبايد اقدام به نگهداري اين خودرو در انبارها كند و بايد راه‌اندازي خطوط توليد تعهدات خود را نسبت به مشتريان انجام دهد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار