کد خبر: 684787
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
رئیس اداره اوقاف شاهرود و میامی خبر داد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های شاهرود و میامی از تخصیص اعتبار مصوب بقعه امام‌زادگان سیدمحمد و سیدابراهیم (ع) حسین‌آباد در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

سیدمصطفی مجیدی در ابتدا از بقعه امام‌زادگان سیدمحمد و سیدابراهیم (ع) روستای حسین‌آباد بازدید کرد و از نزدیک در جریان روند بازسازی بقاع این امام‌زادگان قرار گرفت‌.

وی با تشکر از تلاش‌های انجام شده در جهت بازسازی این بقعه‌ها، اقدامات انجام شده در این اماکن متبرکه را جهادی دانست و از هیئت ‌امنا و مردم به خاطر تلاش‌های صورت گرفته قدردانی کرد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های شاهرود و میامی افزود: بقعه امام‌زادگان سیدمحمد و سیدابراهیم (ع) حسین‌آباد با هدف ساخت و ساز و توسعه فضای امام‌زاده بر اساس طرح جامع، 45 روز قبل تخریب شد.

وی تصریح کرد: با توجه به این‌که این بقعه در ایام محرم محور برگزاری مراسم عزاداری در روستاهای همجوار بوده، با تلاش جهادی هیئت ‌امنا و مردم کار تسطیح، دیوارکشی و مسقف کردن آن انجام شد.

مجیدی همچنین از تخصیص اعتبار مصوب این بقعه در آینده‌ای نزدیک خبر داد و در ادامه از روند ساخت و ساز در بقعه امام‌زاده سیدعبدالله (ع) روستای ری‌آباد نیز بازدید کرد.

وی با ابراز خرسندی از روند ساخت و ساز این بقعه ابراز امیدواری کرد؛ این بقعه بتواند در آینده کانون فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در این منطقه باشد.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان‌های شاهرود و میامی با اشاره به بنای کم‌نظیر این بقعه در منطقه گفت: بنای فوق‌العاده این بقعه می‌تواند موجب جذب هزاران زائر از اقصی نقاط استان و کشور به این نقطه باشد.

مجیدی همچنین با حضور در بقعه دانیال نبی (ع) از نزدیک در جریان مشکلات و اقدامات انجام شده در این بقعه قرار گرفت.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار