کد خبر: 684230
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۳ - ۱۸:۲۶
منابع امنیتی در سوریه اعلام کردند: طی درگیری‎های سه روز اخیر در منطقه عین العرب (کوبانی) در استان حلب 100 عضو داعش به هلاکت رسیده‌اند.
مهر: منابع امنیتی در سوریه از هلاکت 100 عضو گروه تروریستی داعش در درگیری‎های سه روز اخیر منطقه عین العرب (کوبانی) خبر می‎دهند.

به گزارش المیادین، منابع امنیتی در سوریه اعلام کردند: طی درگیری‎های سه روز اخیر در منطقه عین العرب (کوبانی) در استان حلب 100 عضو داعش به هلاکت رسیده‌اند.

بنابراین گزارش، اعضای این گروه تروریستی در مواجهه با مدافعان کرد در این شهر کشته شده‎اند.

در تحولی دیگر، روزنامه سعودی الحیات نوشت: سرکردگان داعش در منطقه عین العرب که این درگیری‌ها را فرماندهی می‎کنند همه از اتباع ترکیه هستند.

این در حالی است که طی روزهای اخیر انتقادات متعددی از دولت ترکیه به علت دخالت در تحولات سوریه مطرح شده و حتی واشنگتن با آنکارا در این زمینه تنش‎هایی پیدا کرده‎اند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۰
1
7
خاک برسردولت ذلیل اردوغان که نمی‌داند چند مصباح دیگر باید براهمین همسایگان مراوده معامله داشته باشد نه غروب فریبکار
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۳
1
6
ازدولت فاشیست ترکیه غیراز این نمیشه انتظار داشت.اون جانیا به خون کرد ها تشنه اند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۳
2
3
وحشي هاي از پشت کوه امده و غار نشين پژاک
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار