'محمدحسن سلامی' در نششت هماهنگی بزرگداشت هفته بسیج دانش آموزی استان سمنان افزود: بصیرت افزایی و بیدار کردن نسل جوان و نوجوان دانش آموز، یک رسالت و وظیفه انقلابی محسوب می شود.
وی افزود: جهاد فرهنگی در شرایط فعلی که توطئه ها و جنگ عظیم فرهنگی علیه انقلاب اسلامی صورت گرفته است راهکار برون رفت و شکست توطئه های دشمنان است.
معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان به تعامل و هماهنگی بسیج با آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: امروز خانواده و جوانان دو کانون آسیپ پذیر هستند که فضای مجازی اینترنت و موبایل از جمله ابزارهایی هستند که آثار تربیتی والدین و مدرسه را تحت تأثیر قرار می دهد.
سلامی گفت: سپاه و نظام آموزش و پرورش باید بسیج شوند تا تأثیرپذیری جوانان را از تهاجم فرهنگی دشمن به حداقل برسانند.
وی با اشاره به اینکه امروز هدف دشمن گرفتن غیرت دینی و اخلاقی از جوانان است گفت: دلسوزان انقلاب در نقطه مقابل دشمنان هستند که باید برای عزت دین و انقلاب و اسلام تلاش کنند.
معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان بیان کرد: معنویت افزایی و تحکیم پایه های خانواده راهکاری مناسب در حفظ ارزش های دینی و پاسداری از غیرت دینی در آحاد افراد جامعه به ویژه در جوانان و نوجوانان است.
سلامی هنر بسیج دانش آموزی را تربیت جوان ارزشی، خودباور و مسئولیت پذیر بیان کرد و گفت: تقویت تربیت اسلامی راهکار مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان است و باید الگوهای مناسب و شایسته به نسل جوان و نوجوان امروز شناسانده شود.
معاون هماهنگ کننده سپاه قائم آل محمد(عج) استان سمنان افزود: بسیج دانش آموزی باید حضرت علی اکبر (ع) و شهدای دانش آموز را به عنوان الگو به نسل امروز معرفی کند