کد خبر: 677564
تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۵
كريمي كه با حمايت كامل كرش به عنوان مربي تيم ملي انتخاب شد حالا مورد انتقاد برخي‌ها قرار گرفته‌ است. همه متفق القول مي‌گويند كريمي كه اصلاً دوره مربيگري را نگذرانده چطور به يكباره مربي تيم ملي شده است. البته برخي از منتقدان در حمايت از كريمي عنوان كرده‌اند كه كريمي يك ستاره است و نبايد بلايي كه سر دايي آورده شد براي كريمي هم تكرار شود.
 
 
رئيس فدراسيون فوتبال با اشاره به اينكه كريمي به خاطر محبوبيتش مربي نشده، مي‌گويد: او سال‌هاي سال در زمين فوتبال بوده و با فوتبال آشنايي كامل دارد و الان هم كه بازي را كنار گذاشته، علاقه دارد به كار مربيگري وارد شود. پس چه بهتر كه چنين بازيكن بزرگي زير نظر يك مربي بزرگ كار كند تا مربيگري را هم به نحو احسن ياد بگيرد.
 
 
آيا درست است كه او را هم از فوتبال دور سازيم و از توانايي‌هايش استفاده نكنيم. به نظرم اين يك اقدام ارزنده، مؤثر و خوب است چون اين دسته از افراد مانند علي كريمي، آينده‌هاي فوتبال كشور هستند. اگر مي‌شد 10 نفر ديگر را هم مي‌آورديم تا بتوانيم براي آينده آنها را بسازيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار