احمد رئیسی شهردار اسلامشهر ، درجلسه رسمی روزدوشنبه 31 شهریور ماه اعضای شورای شهر اسلامشهراستعفای خودرا از سکانداری هدایت شهرداری کلانشهراسلامشهر تقدیم اعضای شورای کرد. اعضای شورای شهر پس از استماع وبررسی دلایل استعفای شهردار ، در نهایت با 13 رای همه اعضای شورا ، استعفای شهردار منتخب خود را پذیرفتند و بعداز شور با یکدیگر علیرضا ناصری پور را تا تعیین شهردار بعدی به عنوان سرپرست شهرداری اسلامشهر معرفی نمودند .
احمد رئیسی شهردار سابق اسلامشهر ، که پس از 6 ماه وفقه در روند انتخاب شهردار در اواخر بهمن ماه سال 92 با کسب 13 رای اعضای شورای شهر اسلامشهر ، سکان هدایت شهرداری اسلامشهر را بدست گرفته بود ، پس از گذشت تنها 7 ماه از قبول مسئولیت ریاست شهرداری اسلامشهر ، بنا بر دلایل شخصی ، از مسئولیت خود کناره گیره کرد و استعفا داد. قابل ذکر است که علیرضا ناصری پور از نیروها و مدیران بومی شهرداراسلامشهر بوده و در آخرین مسئولیت کاری خود ، معاونت مالی و اداری شهرداری اسلامشهر را برعهده داشته است .
بحث استعفای احمد رئیسی از سکانداری مدیریت شهری در طی چند هفته گذشته ، به شدت مطرح شده بود و اعضای شواری اسلامی شهر با این اقدام شهردار برگزیده خود ممانعت بعمل می آورند و حتی کار به دخالت مقامات مسئول شهرستانی و حتی استاندار تهران هم کشیده شده و اخطارهای هاشمی نماینده عالی دولت در استان تهران هم کارساز نشد و مسائل و مشکلاتی که بین شهر دار و اعضای منتخب مردم در شورای اسلامی شهر بوجود آمد ه بود برطرذف نشد که در نهایت رئیسی شهردار از مقام خود استعفا کرد .
مردم صبور و ولایتمدار شهر اسلامشهر ، از منتخبین خود که در پارلمان شهری حضور دارند ، می خواهند که از تکراراشتباهات گذشته پرهیز کنند و شهردار بعدی را با اطلاع و آگاهی از تمامی زوایا و جوانب کار ، هرجچه سریعتر انتخاب و به مردم معرفی کنند و از اتلاف وقت و بروز وقفه در روند اجرای امورات مدیریت شهری جلوگیری بعمل آورند .
نویسنده : محمدرضا عباسی