به گزارش جوان آنلاین از اصفهان به نقل از روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان ، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان در این جلسه اظهار داشت: با نامگذاری امسال از سوی رهبر معظم انقلاب به نام « اقتصاد و فرهنگ » و اینکه ایشان در دیدار با کتابداران کار کتابخانه ها را یک کار صددرصد فرهنگی دانستند باید یک کار جدی با برنامه ریزی مناسب در این خصوص صورت گیرد و نیاز است تمامی کارکنان و کتابداران استان نسبت به تحقق شعار سال اهتمام جدی داشته باشند.
غلامرضا یاوری با اشاره به اینکه در نهاد کتابخانه های عمومی به دنبال مدیریت مطالعه هستیم افزود: رییس شهرستان به عنوان دبیر کمیته نهضت مطالعه مفید باید بر اساس هم افزایی و تعامل با سایر ادارات و دستگاه ها به دنبال افزایش کتابخانه های شهرستان باشد.
وی با بیان اهمیت استفاده از پتانسیل خیرین در توسعه کتابخانه ها و برگزاری برنامه های فرهنگی گفت: انجمن خیرین در شهرستان های خمینی شهر و تیران و کرون شکل گرفته و ثبت شده است و در مبارکه نیز در حال ثبت نهایی است و مابقی شهرستان ها نیز باید به تشکیل این انجمن اقدام کنند.
یاوری تصریح کرد: روسای ادارات شهرستان ها باید در جهت افزایش همدلی و صمیمیت بین همکاران خود تلاش کنند و ارج نهادن به فعالیت ها و تشویق همکاران را بیش از پیش در دستور کار خود قرار دهند.
در این جلسه روسای ادارات و رابطین فرهنگی شهرستان ها به ارائه گزارش عملکرد پرداختند و به بیان مشکلات و پیشنهادات پرداختند.