کد خبر: 635859
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۳۰
اختصاصي جوان
برخلاف فضاسازي‌هاي رسانه‌اي اصلاح‌طلبان مبني بر اقبال مردمي به اين جريان در انتخابات آينده مجلس شوراي اسلامي، اخبار دريافتي از نا‌اميدي آنها در اكثر نقاط كشور حكايت دارد.
يك منبع مطلع با بيان اين خبر به «جوان» گفت: در جلسه‌اي كه اخيراً يكي از وزراي دولت اصلاحات در جمع اصلاح‌طلبان هرمزگان داشته، اذعان كرده است كه وضعيت اصلاح‌طلبان مناسب نيست. وي در عين حال براي جلوگيري از تشتت عنوان كرده نمي‌خواهم جو نااميدي در بين شما ايجاد كنم، اما خاتمي خودش به ميدان نيايد، هيچ كاري نمي‌شود كرد.
 
وي ضمن انتقاد تلويحي از بي‌ثباتي رفتاري خاتمي افزوده است: با مديريت خارج از گود و با برگزاري جلسه چيزي درست نمي‌شود. محمد خاتمي از مؤثرين فتنه 88 و مجمع تحت مديريتش (روحانيون مبارز) چندي پيش به بهانه سالروز پيروزي انقلاب در بيانيه‌اي از مردم براي حضور در راهپيمايي 22 بهمن دعوت كردند، اما خود آنها از حضور در اين راهپيمايي امتناع كردند كه اين رفتار متناقض باعث اختلافاتي در درون اين گروه شد.
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۵
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
1
1
همون طور که می گفتید...
محسن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
1
3
واقعا براتون متأسفم با این نظر منتشر کردنتون، شما حتی به خوانندگان خودتونم احترام نمی ذارید و نظرات اونارو هم منحرف می کنید
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۶:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
0
0
به ...
ایمان
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۸:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
1
0
خ... یک مفسد و فتنه گر است خدا ...
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۳
0
1
دلیل هدر رفتن خون ادما تو 88 همین امسال خ... هستند که با مردم مردم گفتن دنبال تفکرات خودشونن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار