کد خبر: 628299
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۲۱:۵۸
با ادامه ناآرامي‌ها در استان الانبار عراق، فرماندهي پليس استان «واسط» از اعلام آمادگي ۹ هزار داوطلب از اين استان براي كمك به ارتش عراق در عمليات «الانبار» خبر داد. گزارش‌هاي متفاوتي از وضعيت اين استان منتشر مي‌شود.

با ادامه ناآرامي‌ها در استان الانبار عراق، فرماندهي پليس استان «واسط» از اعلام آمادگي ۹ هزار داوطلب از اين استان براي كمك به ارتش عراق در عمليات «الانبار» خبر داد. گزارش‌هاي متفاوتي از وضعيت اين استان منتشر مي‌شود. در حالي كه برخي منابع از سقوط دوباره الانبار به دست القاعده خبر مي‌دهند، برخي منابع در روندي معكوس از پيشرفت‌هاي ارتش عراق گزارش داده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از پايگاه خبري «عراق پرس»، فرماندهي پليس استان «واسط»، ديروز اعلام كرد تعداد داوطلباني كه براي جنگ با گروه تروريستي موسوم به «دولت اسلامي عراق و شام» (داعش) در صحراي غربي استان «الانبار» اعلام آمادگي كرده‌اند به 9 هزار نفر رسيده است. وي افزود كه هفت مركز جديد براي ثبت نام از داوطلبان افتتاح شده است. سرتيپ «رائد شاكر» رئيس پليس واسط گفت كه با توجه به تعداد زياد داوطلبان براي شركت در عمليات مبارزه با القاعده و داعش در صحراي الانبار، هفت مركز جديد براي ثبت نام داوطلبان آغاز به كار كرده‌اند. اين مراكز در شهرهاي «الصويره»، «العزيزيه»، «النعمانيه»، «الحي»، «بدره الكوت» و«شيخ سعد» قرار دارد. با تشديد درگيري‌ها در الانبار، گزارش‌هاي مختلفي از اين استان منتشر شده است. ديروز اعلام شد كه ارتش در حال نبرد سنگين با نيروهاي داعش در شهر فلوجه است. برخي منابع دولتي هم اعلام كردند كه يك مفتي صوفي با در اختيار داشتن اسلحه و قدرت فراوان كنترل بخشي از فلوجه را به دست گرفته است. با اين حال، برخي منابع از پيشروي ارتش در بخش هايي از الانبار خبر داده‌اند.
 
به گزارش شبكه تلويزيوني المنار، نيروهاي ارتش عراق با كمك عشاير و نيروهاي غير دولتي موسوم به شوراهاي بيداري به صورت گام به گام به پيش مي‌روند تا شهر فلوجه را شهر عاري از افراد مسلح وابسته به داعش اعلام كنند. در چنين شرايطي، نماينده «آيت‌الله سيستاني» در كربلاي معلي، در خطبه‌هاي نماز روز جمعه خواستار همكاري با ارتش در مبارزه با تروريسم شد و از عشايري كه در كنار ارتش با تروريست‌ها مقابله مي‌كنند، تقدير كرد. رئيس پارلمان عراق نيز خواستار ارسال كمك به الانبار شد. در همين راستا صدها عراقي روز شنبه در حمايت از ارتش و نيروهاي امنيتي كشورشان در جنگ با تروريسم در استان الانبار در بغداد تظاهرات كردند.

۲۰۰ عضو القاعده كشته شدند

ارتش عراق از هلاكت حدود ۱۶۰ تروريست عضو گروهك دولت اسلامي عراق و شام (داعش) وابسته به شبكه القاعده خبر داد. فرماندهي عمليات الانبار در ارتش عراق با ذكر جزئيات اين عمليات گفته است كه تجمع تروريست‌ها در جنوب فلوجه در منطقه عامريه فلوجه كه بيش از 150 تروريست عضو داعش در آن حضور داشتند، بمباران شد. به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از شبكه تلويزيوني سوريه، همچنين 40 تروريست ديگر نيز در درگيري با نيروهاي مسلح عراق در نزديكي مرزها با سوريه و شمال بغداد كشته و ده‌ها تروريست ديگر دستگير شدند. ارتش عراق افزود: هفت تروريست تك تيرانداز نيز در منطقه حميده فلوجه كشته شدند. عبد الرحمن بغداد امير داعش در الانبار و شش نفر از دستيارانش نيز به هلاكت رسيدند. درگيري تروريست‌هاي القاعده با عشاير و نيروهاي ارتش عراق در استان الانبار به مرگ ۷۱ نفر از آنها منجر شد و در اين درگيري ها، ۳۲ شهروند عراقي نيز كشته شدند.

سفير پيشين امريكا: درگيري‌ها تحت هدايت خارجي است

«كريستوفر هيل» سفير پيشين امريكا در عراق و مدير دانشكده مطالعات بين‌الملل دانشگاه دنور درباره درگيري‌هاي ارتش عراق با شبه نظاميان عضو «دولت اسلامي عراق و شام» در استان الانبار گفت: همه اينها شبه نظاميان خارجي هستندكه عليه شيعه‌ها در عراق مي‌جنگند. بايد به اين درگيري‌ها از زاويه قومي و همچنين از زاويه درگيري‌ها در سوريه نگاه كرد. وي افزود: در نتيجه اكنون اوضاع به وضعيتي امنيتي تبديل شده است كه دولت بايد آن را در كنترل خود در آورد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار